Телеком-оператор для ув

Телеком-оператор для ув'язнених ViaPath рефінансує кредит на $1,45 млрд

Компанія ViaPath Technologies, що надає ув'язненим телефонні та комунікаційні послуги, наближається до рефінансування майже на $1,5 млрд

Компанія ViaPath Technologies веде переговори про отримання термінового кредиту в розмірі $1,45 млрд у рамках угоди, що проводиться Texas Capital Bank.

Ціна обговорюється на рівні 7,5 процентних пунктів порівняно зі ставкою забезпеченого фінансування овернайт та за зниженою ціною 98 центів за долар.

Новий кредит залучив приблизно достатній попит інвесторів, щоб задовольнити намічений розмір, і він дозволить рефінансувати існуючий борг компанії першої та другої застави.

Представники American Securities, ViaPath та Texas Capital Bank відмовилися від коментарів.

Раніше цього року ViaPath найняла Texas Capital Bank для допомоги у рефінансуванні боргу, повідомило агентство Bloomberg у квітні. Фірма вивчає кілька способів вирішення боргових зобов'язань із терміном погашення у 2025 році і далі, включаючи звернення до існуючих кредиторів з проханням про продовження терміну та звернення до приватних кредитних фірм за новим фінансуванням.

Компанія ViaPath, розташована у Фолс-Черчі, штат Вірджинія, надає комунікаційні, освітні та професійні послуги. Раніше компанія заявляла, що має намір використовувати технології та послуги, щоб розірвати хибне коло тюремного ув'язнення.

Читайте також