Власник Spectrum продає облігації на $2 млрд із можливістю зворотного викупу

Власник Spectrum продає облігації на $2 млрд із можливістю зворотного викупу

Телекомунікаційна компанія Charter Communications вийшла на ринок облігацій, щоб залучити капітал для погашення боргу та потенційного зворотного викупу акцій

Телекомунікаційна компанія Charter Communications і власник бренду Spectrum продала облігації на суму $2 млрд, розділені на два транші, включаючи 10-річну облігацію на суму $900 млн, дохідність якої на 2,1 процентного пункту вища за казначейські облігації США. За даними джерел, дохідність другого траншу в $1,1 млрд на 1,5 процентних пункти перевищує контрольний показник.

Розміщення компанії відбулося після того, як у понеділок 11 емітентів вийшли на ринок "блакитних фішок" на суму понад $23 млрд, включаючи Roche Holdings Inc. та корпорацію RTX.

В цілому настрої ринку були схильні до ризику як для інвесторів, так і для позичальників після того, як Федеральна резервна система зберегла ставки на стабільному рівні минулого тижня, а останній звіт про зайнятість показав ознаки уповільнення ринку праці, що може утримати центральний банк від подальшого підвищення ставок.

Bank of America Corp., Deutsche Bank AG та Morgan Stanley керували продажем боргу Charter. Компанія Charter Communications відмовилася від коментарів.

Читайте також