Калькулятор розподілу капіталу між засновниками стартапу

Калькулятор розподілу капіталу між засновниками стартапу

Co-Founder Equity Calculator: калькулятор допоможе правильно та справедливо розподілити частки у стартапі. Як розподілити частки у стартапі? Як розподіляти частки між засновниками стартапу?

На сайті foundrs.com опублікували "Калькулятор розподілу капіталу" для засновників стартапу. Сервіс пропонує відповісти на кілька питань про ролі кофаундерів у бізнесі та намагається підказати, як розподілити між ними частки.

В описі сервісу йдеться, що він заснований на трирічних дискусіях з підприємцями, зустрічах та десяти конференціях зі стартапам у Кремнієвій долині.

Для своїх розрахунків калькулятор пропонує відповісти на кілька питань, наприклад, хто є гендиректором компанії, кому належить оригінальна ідея, за ким стоїть авторство більшості функцій, перед ким стоїть завдання їсти інвесторів.

Розробники калькулятора попередили, що він є експериментальним і не враховує багато деталей.

 

Як розподіляти частки між засновниками стартапу? Як розподілити частки у стартапі? Як розділити частки у стартапі? Як розподіляються частки у стартапах? Як розподілити частки між засновниками? Як розподілити частку? Як правильно розподілити частки у статутному капіталі? Як розподілити частки між партнерами у стартапі? Калькулятор часток у стартапі. Як розділити частки у стартапі. Калькулятор оцінки стартапу. Угода про розподіл часток у бізнесі. Як ділити частки у бізнесі. Як визначити частку партнера.

Читайте також