Як заробити гроші, популярні способи: заробіток в інтернеті та офлайн

Як заробити гроші, популярні способи: заробіток в інтернеті та офлайн

Заробити гроші в інтернеті, заробити гроші в соціальних мережах або заробити гроші офлайн, обирати лишь Вам. Розглянемо найкращі способи заробітку в Україні в 2024 році

Багато українців сьогодні в умовах війни зазнають труднощів з заробітком. Якщо ви шукаєте спосіб заробити грошей через брак коштів на своє існування, звільнення з роботи або просто хочете зробити якусь дорогу покупку, ця стаття буде для Вас актуальною. Сьогодні є безліч варіантів отримання додаткового заробітку, будучи підприємцем, і можна підібрати саме той варіант, який максимально підійде Вам. Тож почнемо.

1. Заробіток в інтернеті / Заробіток онлайн

Найпростіший спосіб заробити гроші в інтернеті - фріланс. Сьогодні ця сфера широко висвітлюється багатьма блогерами, які створюють «унікальні» курси із заробітку на «удальонке». Насправді на цих курсах немає нічого унікального, адже вся необхідна інформація з будь-якого фріланс-напрямку є у відкритому доступі.

Що треба, щоб заробити в інтернеті:

  1. Виділити навичку, якою ви добре володієте. Для початку заробітку необовязково проходити дорогі курси та здобувати вищу освіту. Достатньо володіти якоюсь навичкою, затребуваною на ринку.
  2. Знайти перше замовлення. Найскладніший етап інтернет-заробітку - пошук першого замовлення. Шукати його можна на біржах фрілансу, у соціальних мережах, через знайомих. На перші роботи варто встановлювати низький цінник, а деякі краще виконувати безкоштовно. Ці роботи увійдуть у Ваше портфоліо та допоможуть знайти великих замовників.
  3. Створити портфоліо та надіслати багато заявок. Коли кілька кейсів готові, можна створювати повноцінну комерційну пропозицію і запускати її у масову розсилку - на біржах, соціальних мережах, на тематичних ресурсах (групи в Telegram та інших.) тощо.

У середньому, на те, щоб заробити перші гроші на фрілансі, йде 1-1,5 тижні. Спочатку заробіток буде невеликий, оскільки необхідний досвід відсутній.  Але з кожним замовленням та здобуттям навичок цінник можна збільшувати.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі останніх новин та подій у світі інвестицій!

Як заробити гроші працюючи з текстами

Сьогодні будь-яка реклама (CEO, SMM, контекстна та інша) передбачає написання спеціалізованих текстів. Все, що представлено на сайтах, пишуть копірайтери. Копірайтер - це спеціаліст, який займається написанням рекламних, SEO-оптимізованих, інформаційних та інших текстів.

До обовязків копірайтера входить:

  • складання контент-плану;
  • написання текстів на задану тему;
  • створення оптимізованих текстів під ключові запити;
  • написання постів у соціальних мережах.

Особливо потрібний сьогодні копірайтинг для соцмереж. Можна заробити на постах, які створюються для блогерів, магазинів або особистих сторінок. Писати їх нескладно, наприклад, вартість одного невеликого тексту для Instagram починається від 100 гривень.

Де можна заробити: Turbotext, WorkHard, Kwork, Copylancer, Advego.

Необхідні навички: вміння грамотно писати.

 

Як заробити гроші на таргетингу 

Ще один затребуваний фріланс-напрямок - и таргетинг. Назва здається складною, але це просто реклама, яка підлаштовується під характеристики цільової аудиторії конкретної компанії, магазину, людини:

  • стать;
  • вік;
  • місце проживання;
  • інтереси.

Налаштовувати таргетингову рекламу легко. Зробити це можна навіть безпосередньо в Інстаграм (але краще через Facebook). На запуск однієї реклами йде не більше години. Після цього необхідно буде лише контролювати результати та коригувати налаштування відповідно до них.  Заробити на запуску реклами можна від 5000 гривень на місяць. Одночасно можна працювати над кількома проектами.

Де можна заробити: Kwork, TENDER.ELAMA, FL, Weblancer.

Необхідні навички: аналітичний склад розуму, вміння налаштовувати рекламу (навчання можна пройти по відео у YouTube).

 

Як заробити гроші на дизайні

Веб-дизайнер - надзвичайно популярна професія на фріланс-ринку. До обовязків цього фахівця входить створення дизайну сайтів, додатків, візитних карток, брошур, меню та іншої комерційної продукції.

На відміну від попередніх професій веб-дизайн вимагає достатньої теоретичної бази. Необхідно освоїти принципи роботи в базових програмах, розібратися з особливостями оформлення різних проектів, подивитися навчальні ролики. Освоївши їх, можна заробляти від 10 000 грн за проект (виконання якого займає 2-5 днів).

Де можна заробити: Freelancer, Dribbble, 99 designs, Upwork.

Потрібні навички: вміння малювати, навички володіння стандартними дизайнерськими програмами (Photoshop, Figma тощо).

 

Як заробити гроші на фото чи відео

Заробити можна і на елементарній обробці фотографій та відео. Для виконання таких завдань не потрібне професійне обладнання або потужний компютер. Можна редагувати навіть зі смартфона. Послуга затребувана серед сторінок інтернет-магазинів та блогерів у соціальних мережах. Як кейс для прикладу можна використовувати кілька своїх фотографій у форматі «до-після». Тоді ви зможете швидко продемонструвати свої навички. Вартість обробки однієї фотографії в середньому 15-25 гривень, нескладний монтаж відео - 100-120.

Де можна заробити: Freelancer, Weblancer, Work-zilla, Kwork.

Необхідні навички: уміння обробляти фото, відео.

 

Де ще можна заробити гроші в інтернеті

Вище описані чотири найпростіші варіанти в освоєнні фріланс-професії, завдяки яким можна заробити перші гроші лише за 5-10 днів. Але сфера інтернет-спеціальностей значно ширша, в онлайні заробити можна і в інших напрямках, таких як:

  • SEO-реклама;
  • ведення соціальних мереж (менеджер соцмереж);
  • програмування;
  • фронтенд-розробка;
  • верстка сайтів на конструкторах;
  • PHP розробка та інші.

Для освоєння цих спеціальностей вже потрібне навчання - безкоштовні чи дешеві курси, самонавчання чи повноцінне навчання на одному з освітніх майданчиків. Головне - отримати необхідну базу навичок та знань.

Ще один напрямок інтернет-заробітку - call-центри. Але така робота відноситься не до фрілансу, а до класичної трудової діяльності за наймом. До обовязків віддаленого співробітника call-центру входить спілкування з потенційними або діючими клієнтами (телефоном, месенджерами). Знайти пропозиції щодо такої вакансії можна на класичних дошках оголошень. Заробити тут можна від 15 тисяч на місяць.

 

Заробіток у соцмережах

Заробити в інтернеті можна і через соціальні мережі. Сьогодні найбільший трафік відзначається у Instagram та TikTok. Доступні методи:

Мережевий маркетинг

У соціальних мережах можна виступати дистрибютором, надаючи товари або послуги великих компаній. Це можуть бути косметичні засоби, побутова хімія для дому, корисні перекуси - все що завгодно. Недоліком такого способу є попередня закупівля продукції. Щоб заробити, необхідно купити товар на певну (встановлену постачальником) суму.

Реклама

Рекламні пости, сторіс, позначки замовляють не лише у великих блогерів. Для розширення клієнтської бази багато компаній рекламують свої товари та послуги через дрібні сторінки у соціальних мережах (з числом підписників до 1500 осіб). Знайти такі пропозиції можна на спеціальних біржах.

Крім бірж для реклами в соцмережах, для пошуку рекламодавців можна використовувати стандартну розсилку в direct. Надсилати пропозиції про співробітництво слід невеликим магазинам, компаніям, які зацікавлені у просуванні свого бізнесу, але не готові витрачати на це великий бюджет. Навіть якщо заробити гроші не вдасться, завжди можна скористатися бартером.

Коментарі, лайки та підписки

Заробити на лайках та коментарях можна через спеціальні сервіси: Smmok, LIKED, Cashbox. Можна також створити власний чат активності. Кожен учасник, що вступає до нього, повинен буде лайкати публікації інших. Вхід до чату слід зробити платним - 10-50 гривень з користувача. У цьому випадку йдеться не про великий заробіток: за лайк чи передплату замовники готові платити лише кілька гривень. Але для дрібних витрат (кава, оплата підписок в інтернеті) такий метод заробітку підійде.

Як заробити гроші, популярні способи: заробіток в інтернеті та офлайн

2. Як заробити офлайн

Заробіток офлайн - це не завжди робота з 9:00 до 18:00 з двома вихідними на тиждень. Сучасні реалії дозволяють заробити безліччю інших способів, серед яких точно можна знайти привабливий для себе.

Щоб заробляти гроші необовязковий інтернет. Тому розберемо найпопулярніші види заробітку в офлайн-топі:

  1. Якщо ви хотіли стати професійним актором, але у вас не вистачило сміливості, ви легко можете знайти роботу в масовці в театральних постановках, кінофільмах, серіалах і телешоу. За виконання всіх умов замовника заробіток може супроводжуватися грошовими бонусами.
  2. Курєрська доставка. Ще один популярний вид заробітку, можливо з наданням транспорту: машини, моторолера, велосипеда, електросамокату. Іноді потрібна піша доставка товару у певному радіусі від закладу.
  3. Розповсюдження листівок. Ходити чи стояти і роздавати перехожим листівки. Також може бути поширення листівок поштовими скриньками. Відмінно підійде як додатковий дохід до основного або пасивного заробітку.
  4. Робота промоутером. Потрібно стояти на закріпленій точці від фірми та пропонувати людям товар, який вам надали. Зазвичай заробіток залежить безпосередньо від ваших успіхів у продажах чи розповсюдженні.
  5. Продаж непотрібних речей. Позбудьтеся зайвого та отримайте ще за це гроші. Суцільна вигода.

Заробіток на навчанні

Якщо ви впевнено володієте навичкою, то на ній можна з легкістю заробити. Наприклад, нутриціолог може проводити особисті консультації з людьми, зацікавленими своїм здоровям, покращення якості життя. Фотограф може зібрати групу професіоналів-початківців і навчати їх фотомистецтву. Фахівець з фізичного виховання може перейти у сферу фітнесу і тренувати людей, які прагнуть досконалого тіла.

Офлайн-навчання має переваги:

  • можливість займатися улюбленою справою та при цьому заробляти;
  • постійні знайомства з новими людьми; розширення зв’язків;
  • перспективи та можливості.

У майбутньому особисті консультації, тренування чи інші заняття можуть перейти у повноцінний освітній курс чи навіть відкриття власної школи майстерності. Тому такий метод дозволяє не лише заробити, а й вийти на новий рівень, створити свою повноцінну справу.


Як заробити гроші використовуючи власне авто, квартиру чи техніку

Якщо вам необхідно терміново заробити, а часу на це немає, можна надавати послуги оренди. Напрокат можна здавати:

  • квартиру або кімнату в ній (тільки якщо житлова площа знаходиться у власності);
  • автомобіль; інші види транспортних засобів;
  • професійне обладнання (фотоапарати, відеокамери) та не тільки.

Але варто розуміти, що у такий спосіб можна заробити не лише гроші, а й проблеми. По-перше, здавання власності в оренду має оподатковуватись. По-друге, надання особистого майна напрокат завжди супроводжується ризиком його пошкодження або (що ще гірше) крадіжки. В останньому випадку заробити точно не вдасться. 

Як заробити на доставці продуктів

Додатково можна заробити на доставці продуктів. Працювати можна як на себе, так і на велику компанію. Перший варіант має на увазі наявність власного (бажано вантажного) транспорту. Достатньо розмістити оголошення про виконання приватних доставок на районних дошках.

Другий варіант трохи простіше - влаштуватися до місцевої компанії з доставки (наприклад, Bolt, Glovo) та доставляти товари, продукти від її імені.

Як заробити на участі у телевізійних програмах

Зйомка телевізійних програм відбувається серед багатьох глядачів. Їхня робота на майданчику оплачувана. Виконуючи роль масовки, можна заробити від 100 до 600 гривень за зміну. Оплата залежить від вибраної програми.

Знайти оголошення про участь як масовку можна на сайтах:

- facebook.com;
- kabanchik.ua.

Також оголошення часто виставляються на офіційних сайтах ТВ-передач.

Як заробити на послугах

В офлайні можна заробити і на власних послугах. У цьому випадку також потрібно використовувати свої ключові навички. Наприклад, професійний вихователь може надавати послуги персональної няні чи помічниці з дитиною. А стиліст може заробляти на допомозі у складанні сезонних капсул.

Варіантів заробітку на послугах безліч:

- фото- та відеозйомка;

- продаж готових страв;

- допомога у ремонті автомобіля;

- виконання ремонтних робіт;

- ремонт побутового обладнання;

- вигул домашніх вихованців і не лише.

Оголошення про надання послуг можна публікувати на спеціалізованих інтернет-дошках або власних сторінках в соціальних мережах.

Підприємництво — шлях до великих заробітків

Займатися власною справою та заробити за допомогою підприємництва мріє багато хто. Бізнес — це чудова можливість:

  • стати незалежним;
  • займатися улюбленою справою;
  • самостійно контролювати свій рівень доходу та робочий графік;
  • забезпечити хороше майбутнє для своєї сімї.

Бізнес ідей та напрямів, у яких можна заробляти великі суми — безліч. Вибирати підприємницьку сферу слід з урахуванням власних переваг, а також наявних навичок. Важливо, щоб ви добре зналися на обраному напрямку. У такому разі і заробити, і розвивати свій бізнес буде значно простіше.

Ринок бізнесу в інтернеті, що стрімко розвивається — торгівля та інші спекуляції в підприємництві. Ваш товар має виділятись серед інших товарів. Щоб заробляти гроші, доведеться вкластися у створення тематичного сайту. Він має приваблювати клієнта не менше, ніж пропонований товар на іншому сайті або у створеному додатку для смартфона. А також відповідати поєднанню стилю та палітри кольорів. Всі елементи повинні доповнювати один одного, а інтерфейс бути інтуїтивним та зрозумілим.

Як ще можна заробити:

- Здавання квартири, кімнати, будинки в оренду. Укладання угоди із супроводом необхідних документів. Хороший пасивний дохід, який вимагатиме мінімум вашого часу та уваги.

- Манікюрний, перукарський та масажний салони. При відкритті у вас вже мають бути клієнти для відбивання грошей та виходу в нуль. Окрім професійних навичок, потрібно мати стилістику вашого закладу. Важливо враховувати розташування майбутнього закладу та конкурентів. Якщо у вас є ідея та хороший бізнес-план, з першого місяця ви увійдете у плюс та заробите свій перший дохід.

- Шиномонтажний бізнес — найпопулярніший бізнес у наш час через наявність величезної кількості машин у кожному куточку країни. Потрібно: валіза з голівками та тріскачками, шуруповерт з перехідником під головку шестигранника, приміщення, шиномонтажний верстат, стенд для балансування коліс, вулканізатор, мийка високого тиску, компресор, будівельний фен, ємність для води, для пошуку проколу на шині, пневматичний ключ, домкрати підкатні та гарні рекламні оголошення. Спочатку буде важко, все доведеться робити самому, доки не накопичите грошей для найму співробітників. З другого, третього місяця ваш заробіток перетвориться на дохід.

  • Бізнес із прибирання приміщень — треба визначитися, із прибирання яких приміщень ви хотіли б розпочати. Адже для прибирання промислових обєктів та складів потрібно дуже багато обладнання та хімії, а на початку це вдарить по гаманцю. Прибирання житлових кімнат набагато простіше, але прибуток буде невеликий. Найоптимальнішим варіантом буде розпочати свій шлях із прибирання офісних приміщень. Потрібно трохи зусиль для замовлення хімічних очисників та пошук надійного постачальника. Далі — купівля якісних ганчірок для прибирання різних поверхонь.

Як заробити на імпорті товарів

Найбанальніша сфера підприємництва — імпорт. Імпортувати можна будь-що: продукти харчування, коштовності, медикаменти, дитячі іграшки, одяг та багато іншого. При цьому необовязково ввозити продукцію великими обсягами. Можливість доставки вантажів у збірних контейнерах дозволяє імпортувати продукцію у будь-якій кількості. Це дозволяє розпочати бізнес із мінімальними вкладеннями.

Імпортувати можна як продукцію, яка постійно необхідна населенню (одяг, продукти харчування), так і товари, які мають попит у конкретний момент (вентилятори влітку, пуховики взимку тощо). Реалізовувати продукцію можна самостійно (відкривши свій офлайн-або онлайн-магазин) або через інші компанії.

Як заробити з дому

Якщо ви з якихось причин змушені знаходитися вдома (декретна відпустка, хвороба тощо), але бажаєте заробити — можна організувати домашній бізнес. Це може бути:

  • мило ручної роботи;
  • випікання корисних солодощів;
  • ремонт електронної, побутової техніки;
  • манікюр та педікюр;
  • складання подарункових боксів.

При всіх варіантах для розширення клієнтської бази та підвищення власного прибутку варто задіяти соціальні мережі. А щоб охопити максимальну аудиторію — запустити таргетингову рекламу про яку вже було зазначено раніше.

Як заробити на прибиранні

Заробити можна і на послугах клінінгу. Останнім часом такі пропозиції стають все більш затребуваними серед власників офісів, громадських установ та рядових замовників. При цьому заробити на клінінгу може практично кожен. Для запуску такого бізнесу достатньо:

  • Зібрати команду клінерів. Для початку достатньо 1-2 осіб. З розширенням бізнесу кількість працівників необхідно буде збільшувати.
  • Закупити необхідне обладнання та засоби. Для прибирання необхідний стандартний набір інструментів: ганчірки, пилосос, склоочисники, швабри і т.д. Миючі засоби рекомендується купувати професійні, що відрізняються нейтральним запахом та гіпоалергенним складом.

Просувати послуги можна також через дошки оголошень, соціальні мережі, сарафанне радіо.

Як заробити на дропшипінгу

У бізнесі можна заробити і в онлайн-режимі. Більшість покупців віддають перевагу інтернет-магазинам. Причин тому кілька: зручний спосіб покупки, вигідні ціни, різноманітні асортименти. При цьому запустити свій інтернет-магазин та заробити на продажі товарів може кожен. Для цього не потрібно мати власне виробництво чи витрачати великі суми на закупівлю товарів. Необхідно лише знайти постачальника, який відкритий для співпраці у форматі дропшипінгу.

Дропшиппінг — це форма співробітництва, при якій товари надаються третьою стороною, але поставляються безпосередньо від постачальника до покупця. Іншими словами, ви публікуєте базу продукції обраного постачальника та встановлюєте свої ціни. Покупець пише вам із бажанням купити конкретний товар та перераховує гроші. Далі ви надсилаєте замовлення постачальнику, оплачуєте встановлену ним вартість. На цьому ваша участь у системі завершена. Постачальник самостійно обробляє замовлення та відправляє товар на адресу кінцевого покупця.

На дропшипінгу можна заробити без будь-яких вкладень. Для початку заробітку навіть не знадобиться розробка сайту. Відкрити свій магазин та заробити з нього можна у соціальних мережах.

Як заробити на проведенні свят

Ще один варіант, як можна заробити без вкладень (або з мінімальними вкладеннями) — власна агенція з організації свят. Така компанія повністю організовує урочистості, бере на себе всі клопоти, які можуть виникнути у святковий день, всебічно допомагають замовникам із вирішенням організаційних питань (вибір ведучих, складання меню тощо).

У цьому бізнесі головне добре знати свою сферу. Причому йдеться не так про особливості різних заходів, як про можливості їх проведення в конкретному місті. Організатор свят повинен бути в курсі розцінок та умов усіх популярних закладів, вокальних груп, ведучих тощо. А щоб додатково заробити, він може зібрати свою команду спеціалістів (аніматори, музиканти), які супроводжуватимуть свята замовників.

Які ще є способи заробити як бізнесмен

Способів заробити на побудові власного бізнесу мільйони. Все залежить від бюджету, переваг, можливостей. Щоб заробити, можна також відкрити:

  • автомобільний сервіс;
  • ігрову кімнату у ТЦ;
  • виробництво прихованих сейфів;
  • готель для домашніх тварин;
  • хостел для туристів;
  • туристична агенція;
  • квітковий магазин;
  • дитячий готель;
  • пекарню;
  • кондитерську та багато іншого.

При цьому важливо враховувати, що від обраного напряму залежатимуть не тільки суми, які ви зможете заробити, а й податкові збори.

Як швидко заробити гроші?

Найкращий спосіб швидко заробити — переглядати дошки оголошень. Тут завжди достатньо пропозицій на різні види роботи: від участі в масовці (про яку було написано вище) до допомоги по дому у будні.

Але памятайте – швидких грошей не буває. Скрізь треба витратити чималу кількість часу на навчання, перш ніж ви заробите перші гроші.

Щоб не втратити вкладені гроші в навчання або бізнес, потрібно подбати про стабільний дохід та не відпускати його, поки ваші зароблені гроші в області, що освоюється, не почнуть перевищувати стабільний дохід від роботи.

Є спосіб і швидше, але ризики набагато вищі. Торгівля на біржі криптовалютою, якщо ви впевнені у своїх силах, зможете примножити зароблений капітал, а також якщо маєте аналітичні здібності, щоб вибудувати надійний прогноз.

Ставки на спорт та робота з прогнозами. Швидкі гроші несуть у собі високі ризики, але якщо ви обожнюєте спорт і знаєте все про певну спортивну дисципліну, стежите і знаєте стан гравців команди, то можете піднімати гроші на перемогах улюбленої команди. Необовязково робити ставку, щоб заробити гроші. Ви можете влаштуватися на роботу до букмекерської компанії та друкувати прогнози для неї, за що вам буде ставка + відсоток за голоси, отримані після вашого прогнозу.

Якщо ви часто помиляєтеся, тоді попрощаєтеся з цим видом діяльності, тому що конторі вигідно, щоб люди отримували якісні прогнози від професіоналів.

Швидко заробити гроші можна наступним чином:

  • Продаж непотрібних речей. У кожному будинку знайдеться щонайменше кілька речей, які знаходяться у відмінному стані, але не використовуються. Це може бути техніка, одяг, меблі тощо.
  • Перепродаж затребуваних товарів. Кілька років тому можна було добре заробити на продажі популярної іграшки — спіннера. Її собівартість становила 30-60 гривень, а продавати її можна було за 120 грн. Також можна заробити на перепродажі сезонної техніки (вентилятори, обігрівачі), аксесуарів (рукавички, окуляри) тощо.
  • Господарська допомога знайомим. Таким чином найпростіше заробити за містом. Тут є безліч роботи, за виконання якої замовники готові платити: прибирання території, копання землі тощо.

Також не варто забувати, що отримати додатковий дохід завжди можна в інтернеті. Більшість онлайн-професій не вимагають серйозних навичок та талантів. Щоб заробити, достатньо знайти пропозицію, що підходить під ваші вміння.

Додатковий швидкий заробіток давно перестав бути чимось складним та недосяжним. Сьогодні для того, щоб заробити, достатньо мати доступ в інтернет та уважно вивчати пропозиції на дошках оголошень або біржах. Якщо ж ви хочете отримувати дохід самостійно і не залежати від начальника — сміливо розвивайте свою справу в тому напрямку, в якому ви добре знаєтеся самі.

 

Чим можна зайнятися вдома та заробляти гроші?

Можна творити мистецтво, писати: вірші, пісні, музику, шити, робити щось або малювати картини. Все це ви можете викладати в соцмережі та у свій особистий блог, тим самим залучаючи людей до ваших талантів. Але не варто покладатися на заробіток лише з цієї аудиторії. Оскільки є тематичні сайти:

  • фестивалі – здебільшого творчого музичного типу;
  • виставки — ще один спосіб привернути увагу аудиторії до ваших творчих праць;
  • конкурси — зазвичай безпрограшний варіант, навіть у разі поразки ви щось виграєте;
  • ярмарки — онлайн-ярмарки, де збираються майстри своєї справи та виставляють на продаж свої вироби;
  • аукціони — дуже популярний вид заробітку через купівлю/продаж унікальних та неповторних виробів;

Ваші товари, створені вдома знайдуть свого покупця на цих онлайн-майданчиках. Не забувайте реєструватися на різних форумах з тематики вашої творчості.

 

Як заробити гроші підлітку?

Тут буде йти мова про дистанційну роботу, за яку можна заробляти з 15 років. Ось список завдань та вакансій:

  • Оператор call-центру — через те, що робота стресова і невдячна, завжди потрібні співробітники в дану сферу праці. Якщо ви боїтеся спілкування з людьми та постійних криків, то краще побережіть нерви. Але як вид заробітку цілком підійде.
  • Учасник соцопитування — вам доведеться відповідати на різні питання, а потім ви зможете отримати трохи грошей на електронний гаманець.
  • Серфінг — оплата надходить за перебування на сайті у певний час із мінімальною активністю. Платять замало.
  • Заробіток на переглядах відео оплата здійснюється після показу відео на ваш персональний рахунок на сайті.
  • Введення капчі — потрібно вводити в полі активації слова написів з картинок, що зявляються. Дуже скромний заробіток.
  • Лайки, підписки, репости та залишення коментарів у соцмережах.
  • Заробіток на озвучці — озвучуйте сцени в мультфільму або фільму певного персонажа та отримуйте грошову винагороду. Зазвичай потрібно пройти конкурс та відбірковий етап.
  • Друкування статті та текстів для постів у соцмережі. Добре оплачувані завдання. Для роботи знадобляться: базові знання володіння компютером, знання офісних програм та знання взаємодії з інтернетом.
  • Розробка зовнішнього дизайну веб-сайту. Тут треба багато малювати та іноді друкувати декілька html-і php-тегів. Потребує підвищеного рівня розуміння у підлітка, оскільки це дуже серйозне завдання, за яке добре платять.
  • Винесення сміття з підїзду все, що від вас вимагається — старанність. Поява кишенькових грошей гарантована.
  • Якщо ви успішний школяр і маєте хороші оцінки та великий обсяг знань, тоді можете спробувати стати репетитором з улюбленого вами предмета. Почніть заробляти гроші на улюбленому занятті зі шкільної лави.
  • Маючи знання з обробки фотографій через такі програми, як Coreldraw, Adobe After Effect і Adobe Photoshop можна сміливо пропонувати свої послуги, за які зароблятимете гроші на кишенькові витрати.
  • У наш час у всіх є мобільний телефон із камерою. Ви можете продавати свої унікальні фотографії на спеціальних онлайн-майданчиках або біржах фрілансу, а також журналістським компаніям. У будь-якому випадку стабільний заробіток вам забезпечено.
  • Якщо ви маєте навички відеомонтажу, можете заробляти на розміщенні своїх відеороликів у відеохостингу YouTube. Щоправда, перед тим, як заробляти гроші, потрібно розкрутити канал чи залучити аудиторію захоплену вашим контентом. Також варто запропонувати свої послуги іншим блогерам та компаніям для створення привабливих превю та рекламних роликів.
  • У неймінгу ваше завдання вигадувати назви та слогани для компаній, сайтів, відеороликів та майбутніх брендів. Ваш заробіток може сягати кількох тисяч гривень за назву.
  • Спробуйте стати репортером. Якщо ви стали очевидцем події або цікавого погодного явища, тоді можете завантажити своє відео на спеціальну платформу із заробітку грошей за відео. Після чого ваш матеріал належатиме компанії, а ви заробите до кількох тисяч гривень за матеріал.
  • Вмієте добре малювати? Продавайте свою творчість людям через інтернет, а також можна робити подібні мініатюрні ескізи для майстрів татуювань та виставляти їх на фріланс-майданчику.
  • Любите пограти в онлайн-ігри? Створюйте акаунти, прокачуйте їх і продавайте на геймерській онлайн-майданчику Steam (Dota 2, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: GO, WOT). Заробіток залежатиме від позиції: у ранговій статистиці, за ККД гри та співвідношенні перемог із поразками. Варто зазначити, що є шанс знайти унікальні речі, які коштують величезні гроші, і кінцевий заробіток може становити кілька тисяч гривень.
  • Можливо вам батьки подарували потужний ігровий компютер. Є шанс заробити на стримах ігор та на донатах і пожертвуваннях у сервісах YouTube та Twich.
  • Любиш контроль і порядок, а також викладати в мережу цікаві меми та фотографії з цікавими текстами, що мотивують? У тебе зявився шанс заробити на адмініструванні та модеруванні соціальних мереж: Instagram, Tik-Tok, YouTube, Telegram, Facebook та Twitter.

 

Розпочати бізнес в інтернеті. Поради, як заробити в Інтернеті. Заробіток в Інтернеті 2024. Реальний заробіток в інтернеті без обману. Реальний заробіток в Інтернет без вкладень. Лайфхаки як заробити реальні гроші в Інтернеті? Засоби заробити гроші в інтернеті. Заробіток онлайн. Лайфхак як заробити гроші в інтернеті без вкладень швидко. Заробіток в інтернеті з телефону. Швидкий заробіток інтернет для початківців. Онлайн заробіток в Інтернеті. Потрібні гроші, як заробити в інтернеті. Як заробити в інтернеті Україна. Заробіток інтернет. Сайти робота в інтернеті. Заробіток в Інтернеті. Лайфхакі в Інтернет.

Читайте також