Arricano інвестував $84 млн у ТРК Lukianivka та 17,5 млн грн у ТРК Сонячна Галерея

Arricano інвестував $84 млн у ТРК Lukianivka та 17,5 млн грн у ТРК Сонячна Галерея

Девелопер торговельних комплексів Arricano інвестував у відновлення ТРК "Сонячна Галерея" (Кривий Ріг) та будівництво ТРК Lukianivka в (Київ)

Голова ради директорів Arricano Маргус Курм нагадав, що будівля "Сонячної Галереї" була пошкоджена 8 січня 2024 внаслідок російської ракетної атаки.

Він зазначив: "Будівля зазнала значних руйнувань. За оцінками експертів, ремонтні роботи коштуватимуть понад 30 млн грн. Ми вже витратили 17,5 млн грн. і маємо інвестувати ще, щоб повністю відновити ТРК".

Маргус Курм додав, що компанія не зупинила жодного з напрямків своєї діяльності. Arricano збирається інвестувати як у Кривий Ріг, щоб відремонтувати свою власність, так і будівництво ТРК Lukaivka та інші заплановані проекти.

За словами Курма, загальний бюджет ТРК Lukianivka – приблизно $145 млн., на даний момент компанія інвестувала $84 млн.

Маргус Курм пояснив: "Це означає, що для завершення проекту потрібні додаткові інвестиції. І нам також необхідно залучити деякі фінансові установи для кредитування цього проекту".

Arricano Real Estate Plc (Кіпр) спеціалізується на будівництві торгово-розважальних центрів, один із провідних розробників на ринку нерухомості України. Володіє та керує п'ятьма торговими центрами в країні загальною площею 147,6 тис. кв. м: "РайON" та "Проспект" у Києві, "Сонячна галерея" у Кривому Розі, City Mall у Запоріжжі.

Читайте також