Аудіотех стартап Submix залучив інвестиції українського фонду Vesna Capital у раунді на $1 млн

Аудіотех стартап Submix залучив інвестиції українського фонду Vesna Capital у раунді на $1 млн

Аудіотехнологічний стартап Submix, що базується в американському Сан-Франциско, залучив $1 млн pre-seed фінансування, у тому числі від Vesna Capital

Український фонд Vesna Capital став одним із інвесторів аудіотехнологічного стартапу Submix, який загалом залучив $1 млн pre-seed фінансування. Серед інвесторів були Angel Invest Ventures, SCNE, TSIC.

Завдяки інвестиціям стартап зможе прискорити реалізацію своєї місії. Тобто спростити співпрацю для музикантів, продюсерів та аудіопрофесіоналів у всьому світі та змінити їх доступ до «можливостей та способів заробітку на життя».

За словами співзасновника та СЕО Submix Пола Єженського (Paul Jeszenszky), цей раунд фінансування розглядається як «великий вотум довіри», враховуючи складний інвестиційний ландшафт і зростання напруженості в музичній індустрії, пов'язане із поєднанням ІІ та виплат від стрімінгових сервісів.

Інвестиційний директор Vesna Capital Петро Сов'як-Круковський, у свою чергу, зазначив, що Submix створюють програмне забезпечення, яке заповнить не один, а два пробіли в аудіотехнологічному просторі: географічну віддаленість та несумісність програмного забезпечення.

Також Петро Сов'як-Круковський сказав, що за стартапом стоїть команда з великим досвідом в аудіотехніці та глибокими зв'язками в музичній та аудіоіндустрії. "У них є всі можливості для того, щоб виконати місію, яку поставили перед собою", - підсумував він.

Читайте також