Депутат Київради та одночасно син директора Київміськбуду купив Червонослобідський спиртзавод

Депутат Київради та одночасно син директора Київміськбуду купив Червонослобідський спиртзавод

ТОВ "Віденський млин", яке пов'язане з Іллею Ігоровичем Кушніром, перемогло в аукціоні, запропонувавши 30 млн грн

29 серпня відбувся аукціон із продажу Червонослобідського спиртзаводу в Київській області. Переможцем аукціону стало ТОВ "Віденський млин". Стартова ціна лота становила 9,7 млн. грн.

Червонослобідський спиртзавод розташований у Бучанському районі Київської області та був заснований у 1881 році та модернізований у 2019-му. Основним видом діяльності є виготовлення етилового спирту ректифікованого.

До складу спиртзаводу входять чотири об'єкти нерухомості загальною площею 1698 кв. м. Три з них розташовані у Київській та один – у Львівській області.

За даними Youcontrol, ТОВ "Віденський млин" засновано у вересні 2015 року. Основний вид діяльності – дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв.

Власником компанії є АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Орландо", кінцевим бенефіціаром якого є депутат Київради від партії "Удар" та син відстороненого директора Київміськбуду Ігоря Кушніра, Ілля Ігорович Кушнір.

29-річний Ілля Кушнір також є засновником/бенефіціаром ТОВ "РД Газ" та ТОВ "КівРедБуд".

Нагадаємо, що вже 5 вересня відбудеться аукціон з продажу "Струтинський спиртзавод" у Львівській області зі стартовою ціною 31,3 млн грн.

Читайте також