В

В'ячеслав Супруненко купив колишній Київський завод алюмінієвих будівельних конструкцій у Броварах

АМКУ надав компаніям В'ячеслава Супруненка дозвіл на придбання активів фірми, яка має майновий комплекс колишнього заводу у Броварах

Згідно з повідомленням Антимонопольного комітету, 8 лютого ТОВ "Браз" та фонд "Дженерал Інвестментс" В'ячеслава Супруненка отримали дозвіл на купівлю активів ТОВ "Індастріал пропертиз інвестмент" у вигляді єдиного майнового комплексу.

ТОВ "Індастріал пропертиз інвестмент" володіє будинками колишнього КП "Київський завод алюмінієвих будівельних конструкцій" у Броварах.

Майновий комплекс цього підприємства вивели із комунальної власності територіальної громади Києва наприкінці 2000-х – на початку 2010-х років. Обставини цієї схеми розслідувалися в рамках кримінального провадження, проте у 2023 році справу закрили без вироку за строками давності.

Тоді ж Печерський суд Києва скасував арешт та заборону на відчуження та розпорядження на комплекс будівель колишнього Київського заводу алюмінієвих будівельних конструкцій.

Власником ТОВ "Браз" є кіпрська компанія Алюмета Груп ЛТД. Її бенефіціарами вказано В'ячеслава Супруненка та його сусіда та бізнес-партнера Романа Ярошенка. У фонді "Дженерал Інвестментс" В'ячеслав Супруненко - єдиний власник.

Читайте також