Фонд з українським корінням Geek Ventures інвестував у стартап SportsVisio

Фонд з українським корінням Geek Ventures інвестував у стартап SportsVisio

Американський AI-стартап залучив $3,1 млн. seed-інвестицій від лід-інвестору раунду Hyperplane Venture Capital та інших.

Американський стартап SportsVisio, що займається розробкою програми для спортивної аналітики на основі технології Computer Vision AI, залучив $3,1 млн від Hyperplane Venture Capital, Sovereign's Capital та інших інвесторів, у тому числі Geek Ventures.

Зараз у команді проекту понад 20 фахівців та стартап продовжує наймати нових. Зокрема, відкрито вакансії UI/UX Product Designers та Full Stack Developers.

Яку суму інвестував Geek Ventures не повідомляється, але зазвичай фонд інвестує до $200 тис. першим чеком і згодом може довести до $1 млн на компанію в наступних раундах.

Фонд Geek Ventures був створений у грудні 2021 року білоруським ангельським інвестором Ігорем Маханьоком та засновником компанії 3DLOOK Вадимом Роговським. Фонд зареєстровано США. Зараз у портфелі Geek Ventures 20 стартапів.

Залучені кошти SportsVisio витратить на розвиток та масштабування AI технології для автоматизації спортивної статистики та аналітики, починаючи з баскетболу.

Читайте також