GEEK Ventures залучив $23 млн до венчурного фонду для інвестицій в американських іммігрантів

GEEK Ventures залучив $23 млн до венчурного фонду для інвестицій в американських іммігрантів

Інвесторами першого фонду GEEK Ventures стали засновник та CEO Applovin Адам Фороугі, засновники PandaDoc Микита Мікадо та Сергій Борисюк, а також венчурний фонд Decile Capital

Як повідомив партнер фонду Вадим Роговський, щомісяця GEEK Ventures планує інвестувати в один-два стартапи, засновані іммігрантами у США. Сума інвестицій - від $50 тис. до $1 млн.

На кінець серпня 2023 року в портфелі GEEK Ventures присутні 35 компаній. Загалом фонд планує інвестувати ще в 30 компаній протягом наступних 18 місяців.

Венчурний фонд GEEK Ventures Контекст було засновано у грудні 2021 року вихідцем із Білорусі Ігаром Маханьоком у партнерстві з одеським підприємцем Вадимом Роговським. Останній  керує також власним стартапом – 3DLOOK, який допомагає приміряти одяг під час онлайн-шопінгу.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну в лютому 2022-го фонд оголосив про чотири нові інвестиції у стартапи з українськими засновниками: у платформу для пошуку новобудов Propertymate, сервіс для страхування Spokk, платформу для демонстрації цифрового мистецтва V-Art та Competera, що розробляє систему для рітейлерів.

Читайте також