Галина Герега отримала понад 50% голосів у Intersport Polska

Галина Герега отримала понад 50% голосів у Intersport Polska

Співзасновник ТОВ "Епіцентр К" Галина Герега побічно через компанії "Епіцентр К" та Paravita Holding Limited (Нікосія) отримала понад 50% голосів у мережі спортмагазинів Intersport Polska S.A

Компанія Intersport Polska S.A повідомила на Варшавській фондовій біржі 4 жовтня, що це сталося після участі "Епіцентр К" та Paravita Holding Limited у закритій підписці на акції Intersport Polska серії J, при цьому частка "Епіцентр К" у загальній кількості голосів перевищила 10%.

Уточнюється, що сплачений статутний капітал польської компанії становить 8 млн. 274,49 тис. польських злотих.

Галина Герега опосередковано отримала 51,3% в акціонерному капіталі Intersport Polska наприкінці минулого року в рамках інвестиційного договору, укладеного польською компанією з "Епіцентр К" та Paravita Holding. Тоді її частка голосів мало не дотягнула до 50% – 49,94%.

Співзасновник "Епіцентру" зазначила, що польський Intersport був збитковим, він не мав стратегічних інвесторів, тому "Епіцентр К", які мали високі показники розвитку проекту Intersport в Україні, запросили до співпраці.

Мережа Intersport Polska, згідно з інформацією на сайті, включає 31 магазин і мережу доставки з персоналом близько 500 осіб, тоді як у світі в мережі Intersport близько 5,4 тис. магазинів.

Читайте також