Галина Герега стала непрямою власницею 51,3% Intersport Polska

Галина Герега стала непрямою власницею 51,3% Intersport Polska

Співзасновниця Епіцентр К є власницею фонду Solidez OG Foundation, засновника Paravita Holding Limited, який має приватну передплату на акції польської компанії

В рамках інвестиційного договору, укладеного з "Епіцентр К" та кіпрською Paravita Holding Limited (Нікосія), співзасновниця ТОВ "Епіцентр К" (Київ) Галина Герега стала непрямим власником 51,3% Intersport Polska S.A.

В результаті приватної підписки Paravita Holding Limited на акції Intersport Polska S.A. Герега стала непрямою власницею 35 млн 957,777 тис. акцій польської компанії.

19 квітня цього року Intersport Polska уклала інвестиційну угоду з "Епіцентр К" та Paravita Holding. Документ передбачає загальний обсяг інвестицій партнера та інвестора у розмірі €10 млн. Ця сума, як очікується, буде використана, зокрема, для розвитку польської компанії шляхом відкриття нових та модернізації існуючих магазинів.

17 листопада керуючий та комерційний директори відокремленого підрозділу "Інтерспорт Україна" (Intersport Ukraina) ТОВ "Епіцентр К" Юлія Максименко та Айварс Бунде увійшли до наглядової ради компанії Intersport Polska S.A.

Мережа Intersport Polska поєднує 37 магазинів загальною площею 33,6 тис. кв. м із персоналом близько 450 осіб.

Читайте також