Геймерський стартап GameTree українки Дани Сидоренко залучив $1,7 млн

Геймерський стартап GameTree українки Дани Сидоренко залучив $1,7 млн

Стартап отримав фінансування від Corazon Capital, Full Stack Ventures, Goodwater Capital, 32-Bit Ventures, Expert Dojo та Overwolf на створення безпечного простору для геймерів

Американо-український стартап GameTree, започаткований українкою Даною Сидоренко, залучив $1,7 млн для створення безпечного простору для геймерів.

Залучені кошти планується направити на подальший розвиток платформи, мета якої – покінчити з токсичною ігровою поведінкою та допомогти геймерам знайти відповідних партнерів для гри.

Дана Сидоренко зазначила: «Завдяки використанню власного штучного інтелекту, заснованого на психологічних тестах, цінностях і перевагах гравців (що включають понад 100 точок даних), GameTree прогнозує ідеальних ігрових партнерів та друзів, які розділяють цінності інклюзивності та позитиву».

Стартап працює над створенням повноцінного додатку для десктопу, який зможе накладатися на гру, матиме соціальні канали, групи та функції чату, а також дозволить стартапу рухатися у напрямі В2В.

Дана Сидоренко започаткувала стартап GameTree у 2019 році з метою вирішити одну з найбільших проблем в ігровій спільноті – токсичну поведінку.

На даний момент, база користувачів GameTree налічує більше 600 тис. користувачів. За останні три роки сервіс допоміг геймерам здійснити 2 млн метчів із партнерами з гри.

Читайте також