Інвестхолдинг бізнесмена Ігоря Ліски вклав 12 млн. грн. у зруйнований ракетами завод Форест Технолоджі

Інвестхолдинг бізнесмена Ігоря Ліски вклав 12 млн. грн. у зруйнований ракетами завод Форест Технолоджі

EFI Group ("Ефективні інвестиції") відновить лісопереробне підприємство у Житомирській обл., пошкоджене внаслідок ракетного обстрілу російськими окупантами

Як повідомляється на сайті компанії, підприємство, що переробляє близько 35 тис. кубометрів лісу на рік, внаслідок обстрілу було повністю зупинено – постраждав кожний виробничий цех, а цех випуску паливних пелетів було знищено майже повністю.

Інвестори профінансували ремонтні роботи власним коштом, забезпечивши роботою 120 працівників.

Мажоритарний інвестор "Форест Технолоджі" Ігор Ліскі заявив, що компанія вирішила відновити завод за рахунок власних коштів. Зробити це було непросто з урахуванням величезного масштабу руйнувань заводу та проблем із логістикою постачання. Однак робота цього заводу дуже важлива як для регіону, так і для країни загалом.

Завдяки комплексному підходу до ремонтних робіт можна прогнозувати, що повноцінний запуск підприємства відбудеться у першій декаді листопада.

Вхідний інвестхолдинг EFI Group завод "Форест Технолоджі" (Forest Technology) - український виробник та експортер пиломатеріалів, погонних виробів та паливних гранул із сосни. Має, зокрема, потужність виготовлення понад 900 тонн пелет (паливних гранул) на місяць. Продукція підприємства сертифікована відповідно до норм EN+ (A1), що дозволяють її експорт.

За даними Опендатабот, у 2020 році чистий дохід компанії склав 83,66 млн. грн., чистий прибуток - 66,5 тис. грн.

Читайте також