Israel IT має намір придбати кілька аутсорсерів в Україні

Israel IT має намір придбати кілька аутсорсерів в Україні

Компанія Mergewave Capital здійснюватиме пошук потенційних компаній для угоди

Співзасновник Mergewave Capital Тарас Бачинський розповів, що його компанія підписала угоду з розробником програмного забезпечення Israel IT, в рамках якої перша здійснюватиме для другої пошук компаній для злиття у сфері IT в Україні.

Це стратегічний крок для Israel IT, яка планує експансію на міжнародному ринку. Ізраїльська компанія розглядає купівлю IT-компанії на 50-200 фахівців. Це може бути як аутстафінгові, і аутсорсингові компанії.

Структура угоди може включати викуп Israel IT 51% частки компанії. При цьому основна мета такого об'єднання – подальше зростання разом. Israel IT декларує готовність до активного партнерства щодо сейлз-активностей, використовуючи свої зв'язки, з масштабуванням найближчих 3-5 років спільними зусиллями.

У Israel IT, яка спеціалізується на розробці корпоративного програмного забезпечення, працюють 300 фахівців.

Тарас Бачинський наголосив, що незважаючи на всі негативні тренди, що відбуваються у світі, а також незважаючи на війну в Україні, плани поглинання ІТ-компаній не зупинилися, і є компанії, незважаючи на все готові до активного зростання у непрості часи.

За його словами, на відміну від більшості поглиначів, які намагаються зафіксувати ціну майбутньої «докупки» Israel IT, готові викуповувати решту компанії в наступні 3-5 років на основі ринкової оцінки у разі зростання її доходів.

Читайте також