Кормотех може отримати €40 млн від ЄБРР на будівництво заводу у Литві

Кормотех може отримати €40 млн від ЄБРР на будівництво заводу у Литві

ЄБРР 11 вересня розгляне питання надання кредиту групі "Кормотех" у розмірі €40 млн на будівництво другого заводу з виробництва кормів для домашніх тварин у Литві

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) повідомив, що може надати кредит у €40 млн українській групі "Кормотех" (Kormortech Group) на будівництво другого заводу з виробництва кормів для домашніх тварин у Литві.

Безпосереднім отримувачем кредиту виступить холдингова компанія групи Vengast Investments Ltd (Кіпр) та її дочірня компанія Kormotech UAB (Литва).

За рахунок реалізації проекту "Кормотех" планує розширити експортні операції та географічну диверсифікацію, а також посилить кадрову політику через проблеми на ринку праці в Україні. Крім того, виділені кошти дозволять компанії підвищити свою енергоефективність, оскільки будівлю нового заводу буде збудовано з урахуванням енергетичних показників.

Наголошується, що загальна вартість проекту становить €63 млн.

Українська група "Кормотех" з 2003 року виробляє корми для кішок та собак під брендами Optimeal, Club 4 Paws, "Гав!", "Мяу!". Компанія має виробничі потужності в Україні та Литві з асортиментом понад 650 позицій.

Кінцевими бенефіціарами "Кормотех" є Олена та Ростислав Вовк.

Читайте також