Корпорація Тервін співвласника EVA та Varus залучила інвестняню для проєкту вартістю до $1 млрд

Корпорація Тервін співвласника EVA та Varus залучила інвестняню для проєкту вартістю до $1 млрд

Тервін підписала меморандум з Офісом із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) про супровід великого логістичного проєкту

Руслан Шостак, голова корпорації «Тервін», повідомив про підписання меморандуму з UkraineInvest про супровід нового інвестиційного проєкту на загальну суму понад $500 млн. з можливістю розширення до $1 млрд.

Проєкт передбачає будівництво логістичного хаба, який включає чотири комплекси у чотирьох областях України (Одеська, Львівська, Дніпропетровська, Київська). Будівництво першої черги на Одещині вже розпочато.

За словами Руслана Шостака, підтримка UkraineInvest полягатиме у наданні різнобічної підтримки інвесторам у процесі підготовки та реалізації проекту: в інформуванні їх про особливості ведення інвестиційної діяльності в Україні, у консультуванні з поточних питань, необхідних документів та зустрічей із посадовими особами.

Співвласник мережі EVA і Varus пояснив, що інвестиційний проєкт розроблявся виходячи з власних потреб та потреб ринку. За оцінками експертів, на Київщині не вистачає 500 тис. кв. м складських приміщень та ще 500 тис. кв. м по всій Україні.

Читайте також