KPMG інвестує $2 млрд у штучний інтелект та хмарні сервіси

KPMG інвестує $2 млрд у штучний інтелект та хмарні сервіси

Аудиторська компанія з "великої четвірки" KPMG збирається інвествати $2 млрд на штучний інтелект та хмарні сервіси у рамках п’ятирічного партнерства з компанією Microsoft

Аудиторська фірма KPMG заявила, що в рамках п'ятирічного партнерства впровадить штучний інтелект у свої основні аудиторські, податкові та консультаційні послуги для клієнтів.

Ця стратегічна інвестиція може відкрити приголомшливу можливість зростання більш ніж 12 мільярдів доларів США для KPMG.

"Фірми, що надають консультаційні послуги, стикаються з уповільненням темпів зростання бізнесу, оскільки їхні клієнти скорочують або відкладають консалтингові та трансформаційні проєкти з метою економії витрат у складному макроекономічному середовищі. Розширення партнерства допоможе підтримати клієнтів KPMG та 2 500 клієнтів, які обслуговуються спільно KPMG та Microsoft", - відмічають в агентсві KPMG.

У рамках партнерства фахівці KPMG випробують технології Microsoft 365 Copilot та Azure OpenAI Service з окремими бізнес-групами по всьому світу. Це об'єднання передових інструментів з досвідом, ідеями та галузевими знаннями KPMG покликане підвищити залучення клієнтів та прискорити розробку цифрових рішень.

Читайте також