Медична мережа "Добробут" відкрила нову клініку на лівому березі Києва за $20 млн

Медична мережа "Добробут" відкрила нову клініку на лівому березі Києва за $20 млн

У Києві, на Бажана відкрили багатопрофільну клініку медичної мережі "Добробут", де раніше розташовувалася клініка "Борис", сукупні інвестиції в проект становили $20 млн.

У Києві відкрилася нова багатопрофільна лікарня медичної мережі «Добробут» для дорослих та дітей. Нова медична клініка покриває всі потреби пацієнтів – від невідкладної допомоги та базової діагностики до складних хірургічних втручань.

Нова клініка "Добробут" розташована за адресою проспект Миколи Бажана, 12а.

Медичний центр "Добробут" на Бажана включає: цілодобове приймальне відділення, поліклініку та стаціонар для дітей та дорослих, відділення променевої діагностики, стоматологію, реанімацію та інтенсивну терапію, операційний блок, невідкладну медичну допомогу.

Наразі у новій клініці працює понад 200 медичних фахівців.

Спочатку запустити клініку "Добробут" планували ще у квітні 2022 року. Ремонтні роботи розпочалися у червні 2021 року, проте були вимушено призупинені з початком війни, 24 лютого 2022 року.

"Ми планували це відкриття два роки, але спочатку COVID-19, потім війна внесли свої корективи до наших амбітних планів. Але, незважаючи ні на що, ми відкрили нову багатопрофільну лікарню "Добробут" на лівому березі Києва", - зазначив Ігор Мазепа, один із засновників Добробут.

«Наша нова багатопрофільна лікарня – це втілення нашої віри в перемогу. Вона є свідченням того, що український бізнес твердо вірить в майбутнє України. Загальна сума інвестицій в проєкт склала майже 20 млн доларів», – зазначив Вадим Шекман, генеральний директор «Добробут».

Медична установа розташована на 8 поверхах і має загальну площу понад 10 000 кв.м. На кожному поверсі є окрема палата для маломобільних людей. Великі та комфортні зони для очікування та відпочинку призначені як для пацієнтів, так і для персоналу.

Лікарня оснащена сучасним обладнанням. Зокрема, у ендоскопічному відділенні встановили ендоскопічну стійку Pentax експертного класу, а флебологічне відділення оснащене кріолазером та кріосклеротерапією (CLaCS). Окрім МРТ, КТ, рентгену, мамографа, в радіологічному відділенні встановили остеоденситометр. Таких апаратів лише декілька у Києві – з його допомогою можна точно визначити щільність кісток.

Багатопрофільна лікарня "Добробут" вже приймає близько 400 відвідувачів щодня, а незабаром очікується близько 600-700 візитів на день.

Мережа «Добробут» поєднує медичні центри та стаціонари для дорослих та дітей, службу невідкладної допомоги, стаціонар для дорослих із центром неврології, кардіологічний центр, клінічний центр онкології, експертний медичний центр, центр вертебрології, стоматологію тощо.

У багатьох компаніях мережі "Добробут" (ТОВ МЦ "Добробут-невідкладна допомога", МЦ "Добробут-поліклініка", МЦ "Добробут-стаціонар", "Дитячий МЦ "Добробут", МЦ "Добробут-дитинство") акціонером є офшорна компанія Satumco Limited, якій належать 99% компаній, а її бенефіціарами є голова інвесткомпанії Concorde Capital Ігор Мазепа та Олег Калашніков.

Медичні клініки «Добробут» до війни були представлені у Києві та Київській області.

За словами Ігоря Мазепи, відвідуваність клінік у 2022 році суттєво знизилася.

«Основна наша цільова аудиторія – молоді жінки фертильного віку з дітьми – поїхала за кордон чи західні області України. І велике питання, яка частина з них повернеться до країни», – зазначає Ігор Мазепа.

Читайте також