Німецька сімейна компанія Pfeifer & Langen придбає черговий цукровий завод в Україні

Німецька сімейна компанія Pfeifer & Langen придбає черговий цукровий завод в Україні

ТОВ "Радехівський цукор", що належить Pfeifer & Langen, має намір купити активи ПАТ "Гнідавський цукровий завод"

Як повідомила прес-служба Антимонопольного комітету, розпочався розгляд справи про концентрацію у вигляді придбання ТОВ "Радехівський цукор" активів ПАТ "Гнідавський цукровий завод".

Німецька компанія Pfeifer & Langen, якій належить ТОВ "Радехівський цукор" (Львівська область), також є власником чотирьох цукрових заводів у Тернопільській області, які раніше належали агрохолдингу Мрія (сьогодні – Континентал Фармерз Груп).

Pfeifer & Langen GmbH & Co. KG зі штаб-квартирою в Кельні понад 150 років займається виробництвом та реалізацією цукру та похідних продуктів. Pfeifer & Langen є третім найбільшим виробником цукру в Німеччині після Südzucker та Nordzucker. Випускає продукцію під торговими марками Kölner Zucker та Diamant Zucker.

Гнідавський цукровий завод – підприємство з виробництва цукру, що розташоване у Луцьку, випускає продукцію під торговою маркою "Солодко". Завод може переробляти до 6 тис. тонн цукрових буряків на добу. Кінцевими бенефіціарними власниками заводу вказано Ярослава Галькевича та Євгена Макара.

Читайте також