Нова Пошта інвестувала в розвиток міжнародної мережі понад EUR10 млн

Нова Пошта інвестувала в розвиток міжнародної мережі понад EUR10 млн

Група компаній NOVA починаючи з 2022 року інвестувала в розвиток міжнародної мережі "Нова пошта" понад EUR10 млн, повідомив співвласник групи В'ячеслав Клімов.

"З осені 2022 року ми вже вклали понад EUR10 млн у цей напрям і продовжуємо збільшувати наші інвестиції. Зараз ми вкладаємо близько EUR1-2 млн на місяць у розвиток нашої міжнародної мережі"

Він повідомив, що група має намір розширювати мережу в європейських країнах і запускати власну адресну доставку по Європі.

Як повідомлялося, наприкінці липня "Нова пошта" з групи компаній Nova відкрила відділення в столиці Італії Римі, який став другим містом присутності української компанії в країні після її виходу на італійський ринок з відкриття першого відділення в Мілані в грудні минулого року.

На початку липня Nova вийшла на ринок Франції, відкривши перше відділення в Ніцці, яке стало 100-м відділенням, відкритим за межами України - в Європі. Франція стала 14-ю європейською країною, на ринок якої вийшла компанія. Уточнювалося, що завдяки партнерам "Нова пошта" на початок липня мала в Європі понад 35 тис. точок сервісу.

В Україні від початку 2024 року і до кінця липня компанія розширила мережу з 26,6 тис. до 30,1 тис. точок: до 12,1 тис. відділень і 18 тис. поштоматів.

Читайте також