Почався відбір українських стартапів на участь у CES 2024: делайн подачі заявок - 29.09.2023

Почався відбір українських стартапів на участь у CES 2024: делайн подачі заявок - 29.09.2023

Раді оголосити про початок відбору українських стартапів на участь у найвпливовішій технологічній події світу – Consumer Electronics Show 2024, що відбудеться з 9 по 12 січня 2024 року в ...

Міністерство цифрової трансформації України разом з Українським фондом стартапів та Українською асоціацією венчурного та приватного капіталу (UVCA) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» раді оголосити початок відбору українських стартапів на участь у найвпливовішій технологічній події світу – Consumer Electronics Show 2024, що відбудеться з 9 по 12 січня 2024 року в Лас-Вегасі, США!

Consumer Electronics Show – це світова сцена для інновацій та справжній полігон для проривних технологій. CES є головною подією року для всієї технологічної екосистеми, що традиційно розпочинається в перший тиждень січня, закладає основу для трендів та щоразу демонструє рішучість інноваторів у вирішенні найскладніших світових викликів.

Понад 120 000 відвідувачів та понад 150 країн, 1 000 + стартапів, спікерів, інвесторів та інфлюенсерів об’єднаються разом задля того, аби зазирнути у майбутнє технологій!

Детальніше з програмою заходу можна ознайомитись за посиланням.

Організатори Торгової Місії забезпечують командам-учасникам окреме обладнане виставкове місце на спільному стенді Торгової Місії, включаючи вхідні квитки для всіх членів команди, а також участь у активностях делегації (пітч-сессія, нетворкінг тощо). Покриття travel cost не передбачене (але можливе).

Участь української делегації у заході відбудеться завдяки підтримці Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку до 29 вересня 2023 року (включно).

Почався відбір українських стартапів на участь у CES 2024: делайн подачі заявок - 29.09.2023

СТАРТАП МАЄ СУКУПНО ВІДПОВІДАТИ НАСТУПНИМ ВИМОГАМ:

1. Бути зареєстрованим та здійснювати свою діяльність в Україні, позиціонувати себе як український (про що має бути зазначено на сайті стартапу та на всіх загальнодоступних публічних ресурсах типу Crunchbase);

2. Розробляти продукт / рішення в будь-якій з технологічних категорій, перелічених на сайті CES;

3. Мати англомовного представника з відмінними комунікативними навичками;

4. Бути готовим повністю покрити особисті витрати в США під час виставки;

5. Відповідати критеріям участі у виставковому залі Eureka Park та подавати заявку на участь у Consumer Electronics Show вперше.

САМЕ ІННОВАЦІЙНЕ РІШЕННЯ ПОВИННЕ:

  • бути представлене щонайменше у вигляді прототипу або масштабної моделі;
  • мати дослідження та тестування гіпотез щодо продукту, ринку та клієнтів;
  • отримати перші позитивні відгуки від клієнтів (фокус-груп).

ЕТАПИ ВІДБОРУ:

1. Заповнення заявки про свій продукт / послугу;

2. Перевірка на відповідність умовам конкурсу;

3. Участь у Пітчі та презентація стартапу перед журі;

4. Відбір 12 команд за результатами оцінювання членами журі та запрошення долучитись до української делегації на Consumer Electronics Show 2024.

Не залишайтесь осторонь подій, які формують майбутнє. Consumer Electronics Show – це про потужні ідеї, натхнення, збагачення досвідом та експертизою з усього світу.

Сміливо заповнюйте заявку, аби отримати шанс відправитись у Лас-Вегас, продемонструвати власні технологічні продукти на міжнародному рівні та стати пліч-о-пліч з найбільш впливовими інноваторами світу!

Аби долучитись до заходу як партнер, напишіть на [email protected] або [email protected].

Для отримання додаткової інформації надсилайте свої запитання на адресу [email protected].

Мова заповнення заявки, презентації – англійська. Заявку варто шукати в особистому кабінеті на порталі Українського фонду стартапів в розділі «Програми партнерів».

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Читайте також