Польський IT гігант Euvic Group придбав українську компанію Artkai

Польський IT гігант Euvic Group придбав українську компанію Artkai

Розробник додатків для індустрій FinTech, PropTech, MarTech, компанія Artkai, стала частиною польського IT консорціуму Euvic Group

Розробник додатків для індустрій FinTech, PropTech, MarTech, компанія Artkai, стала частиною польського IT консорціуму Euvic Group. За словами фаундера Artkai "це вигідна угода, оскільки для нас важливо було знайти стратегічного інвестора, а не просто інвестиції. У нас було кілька варіантів угод за останні два роки, але лише Euvic запропонував ті елементи співпраці, які ми шукали. Загалом кожен долар, що був залучений в країну під час війни, - це нові робочі місця, донати, підтримка своїх. Ми завжди кажемо клієнтам, що кожен новий проєкт - це саме та допомога, яка робить користь їм та водночас допомагає економіці та людям України.”

Інвестиційну підтримку протягом усього процесу переговорів надавав ексклюзивний представник Euvic Group в Україні, M&A компанія Mergewave Capital. На думку Павла Карапінки, одного зі співзасновників Mergewave, це стратегічне партнерство дозволить обом компаніям значно швидше зростати та виходити на нові ринки.

Artkai - це команда розробників цифрових продуктів, зі штаб-квартирою в Україні та понад 100 співробітниками, яка працює на ринку понад 9 років. Компанія активно співпрацює з клієнтами з США та ЄС у таких галузях:

  • Розробка додатків для фінтех, проптех та мартех;
  • Комплексна розробка MVP для стартапів;
  • Корпоративне програмне забезпечення.

У 2023 році Artkai була визнана однією з топ-1000 компаній світу за версією Clutch.

Euvic Group знаходиться на ринку IT вже 18 років. З командою з 6000+ професіоналів, здійснюючи операційну діяльність в Польщі та через бізнес-центри в США, Великобританії, Скандинавії, регіоні DACH та Дубаї, компанія реалізувала понад 6700 проєктів у таких галузях, як енергетика, фінанси, логістика, медіа тощо. Глобальна присутність компанія стає більш відчутною і завдяки інвестиціям в українські проєкти.

Читайте також