Польський консорціум Euvic Group купив львівського розробника ПЗ Exoft

Польський консорціум Euvic Group купив львівського розробника ПЗ Exoft

Сума угоди може становити менше ніж $1 млн

Співзасновник Mergewave Capital та M&A представник Euvic в Україні Тарас Бачинський повідомив, що польський ІТ-консорціум Euvic Group купив львівського постачальника програмного забезпечення Exoft.

Тарас Бачинський зазначив, що Euvic планує ще поглинання українських ІТ-компаній, щоб створити постійну присутність в Україні зі штатом співробітників до 100 фахівців. Польська компанія, крім України, планує виходити і на інші ринки Східної Європи.

Euvic також планує будівництво сервісних центрів в Україні, а також розвиток бізнес-центрів на скандинавських та американських ринках, у Дубаї та Великій Британії.

Передбачається, що після поглинання Exoft збереже повну операційну автономність.

Віце-президент Euvic Лукаш Чернецький заявив: «Exoft має міцні позиції на ринку розробки програмного забезпечення та команду висококваліфікованих співробітників. Сподіваюся, що входження Exoft до групи Euvic дозволить обом сторонам розвиватися та підвищувати ефективність. Так, ми усвідомлюємо ризики, пов'язані з веденням бізнесу в поточній ситуації в Україні, але бачимо в цьому й можливості. ІТ-індустрія, незважаючи ні на що, залишається стабільною. Ми віримо, що війна закінчиться і хочемо підтримувати наших партнерів у подальшому розвитку».

Euvic Group заснована та працює на ринку Польщі 17 років. У компанії працюють близько 5000 спеціалістів. Euvic Group надає IT-послуги у Польщі та деяких європейських країнах.

Українська компанія Exoft із центром розробки у Львові займається розробкою десктопного, веб- та мобільного програмного забезпечення з використанням технологій C#, .NET MVC Web API, ASP.NET, WPF, WCF. Компанія працює на більш ніж 24 зарубіжних ринках.

Читайте також