ТРЦ Gulliver у Києві оцінили у понад $180 млн

ТРЦ Gulliver у Києві оцінили у понад $180 млн

ТРЦ Gulliver – один із найбільших багатофункціональних комплексів Києва, який має 35 поверхів та 150 000 кв.м. площ, що здаються в оренду під магазини та офіси

АРМА отримало звіт від незалежного оцінювача ПП «Бізнес Консалтинг» щодо вартості столичного ТРЦ Gulliver, який за рішенням суду було передано в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА), згідно якого вартість ТРЦ Gulliver становить 7,6 млрд грн.

Після обробки та зведення усієї інформації, підготовки тендерної документації АРМА планує оголосити конкурс на відбір керуючої компанії ТРЦ Gulliver.

ТРЦ Gulliver – один із найбільших багатофункціональних комплексів Києва, який має 150 000 кв. м під магазини й офіси і 35 поверхів. Головна особливість – розташування. ТРЦ побудований у центрі столиці прямо біля входу в метро «Палац спорту». 

ТРЦ відкрився у 2013 році. Його побудували за рахунок кредитних коштів: основну частину з $441 млн надав Ощадбанк ($353 млн), приблизно чверть – Укрексімбанк. У 2012 році недобудований ТРЦ придбав бізнесмен Віктор Поліщук (на той момент – власник мережі електроніки «Ельдорадо», кількох великих складів і банку «Михайлівський»).

Найбільші торгові центри, ТРЦ та ТРК в Україні та Києві

Читайте також