У конкурсі на управителя для активів «Моршинської» виграла конкуруюча компанія

У конкурсі на управителя для активів «Моршинської» виграла конкуруюча компанія

Арештовані корпоративні права акціонерів холдингу IDS Ukraine перейдуть до компанії «Карпатські мінеральні води»

Нацагентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) повідомило про те, що переможцем у конкурсі на управителя для заарештованих корпоративних прав IDS Ukraine стала конкуруюча компанія «Карпатські мінеральні води». Окрім неї у конкурсі взяло участь ще дев'ять компаній.

Власником компанії "Карпатські мінеральні води", за даними YouControl, є Сергій Устенко. Виторг компанії в 2021 році склав 112 млн грн.

За умовами конкурсу, АРМА передасть в управління компанії «Карпатські мінеральні води» завод «Оскар» та дистрибуційну компанію IDS, що входить до групи IDS Ukraine.

Після проведення оцінки заарештованих корпоративних прав щодо «Карпатських мінеральних вод» буде укладено договір управління.

Компанія «Карпатські мінеральні води», що працює на українському ринку понад 15 років, виготовляє мінеральну воду під торговою маркою «Карпатська джерельна», солодкі газовані напої «Фруктова Джерельна» та «Соковинка», а також енергетичний напій «Dragon».

Корпоративні права росіян-акціонерів холдингу IDS Ukraine, до якого входять Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», Миргородський завод мінеральних вод, дистрибуційна компанія IDS та оператор доставки води «ІДС Аква Сервіс» було заарештовано 23 листопада минулого року.

Раніше гендиректор IDS Ukraine Марк Ткачук заявляв, що передача АРМА корпоративних прав компанії на загальну суму понад 10 млрд грн. не вплине на господарську діяльність групи.

Читайте також