Українська Intellias посилює присутність у США за рахунок купівлі американської C2 Solutions за $15-20 млн

Українська Intellias посилює присутність у США за рахунок купівлі американської C2 Solutions за $15-20 млн

Велика українська IT-компанія Intellias придбала 100% акцій C2 Solutions, що спеціалізується на цифровій медицині

Прес-служба Intellias повідомила про придбання українською компанією американської C2 Solutions – спеціаліста з цифрової медицини та розробки технологій медичного обладнання. Штат співробітників C2 Solutions складає 65 осіб.

Завдяки поглинанню C2 Solutions Intellias зможе посилити свою присутність на ринку США, поглибити експертизу у цифровій медицині та розробку технологій медичного обладнання. Крім того, угода збільшить кількість активних проєктів в українській компанії, що дозволить Intellias наймати більше фахівців в Україні та за кордоном.

Передбачається, що Команда C2 Solutions буде інтегрована до організаційної структури Intellias.

Сторони суму угоди не розголошують, але, на думку засновника інвестиційної компанії InSoft Partners Віталія Горового, С2 Solutions може коштувати від $15 до $20 млн.

Восени 2022 року компанія Intellias придбала IT-компанію Digitally Inspired, що спеціалізується на галузях роздрібної торгівлі та електронної комерції.

«Ми продовжуємо займатися M&A. Команда, яка здійснила цю угоду, продовжує працювати. Це наша стратегія. Відчуваємо, що в цьому є користь для компанії», – зазначав 2022 року СЕО Intellias Віталій Седлер.

Читайте також