Українська Intellias придбала британську NorthLink Digital у сфері IT-консалтингу

Українська Intellias придбала британську NorthLink Digital у сфері IT-консалтингу

Один із найбільших українських розробників програмного забезпечення Intellias придбав британську NorthLink Digital, що займається ІТ-консалтингом

Українська сервісна IT-компанія Intellias оголосила про своє друге придбання за 2024 рік. Ним стала NorthLink Digital – британська ІТ-компанія, що спеціалізується на консалтингу та технологічних рішеннях у сфері фінансових послуг та страхування (FS&I).

NorthLink Digital має офіси в Лондоні та Тис Веллі та вісім років є гравцем на ринку FS&I, зосереджуючись на банківських операціях, платіжних системах, ринках капіталу, страхуванні та кредитуванні.

За рахунок придбання Intellias має намір розширити лінійку послуг та сервісів у сфері FS&I, а також посилитиме присутність компанії на ринку Великобританії.

Клієнтами Intellias у цій галузі є швейцарська банківська група Swissquote, платіжний додаток NabyPay, Resolute Asset Management та платформа фінансування FinCompare.

CEO і засновник NorthLink Digital Грехем Оррелл, у свою чергу, зазначив, що NorthLink Digital як частина Intellias зможе запропонувати клієнтам глобальні можливості як у сфері інженерних потужностей, так і в регіональній експертизі.

Повідомляється, що NorthLink Digital увійде до структури Intellias, а CEO та співзасновник NorthLink Digital Грехем Оррелл очолить бізнес девелопмент FS&I вертикалі Intellias на посаді віце-президента.

Читайте також