Українська Kormotech вкладе €60 млн у розширення виробничих площ у Литві

Українська Kormotech вкладе €60 млн у розширення виробничих площ у Литві

Виробник кормів для котів та собак побудує чотири черги виробництва, які будуть введені в експлуатацію протягом 2025–2028 років

Як повідомляє компанія Kormotech, свій перший зарубіжний завод вона запустила у Кедайняй 2020 року. На виробництві вологих кормів потужністю понад 20 тис. т на рік працює понад 170 фахівців України та Литви.

Завдяки розширенню виробництва, українська компанія розраховує подвоїти чисельність персоналу в Литві, додавши 200 нових робочих місць за п'ять років.

У прес-службі Kormotech заявили, що компанія планує запустити першу нову виробничу лінію до 2025 року, додаючи по лінії щороку, доки чотири виробничі черги не будуть запущені повністю у 2028 році.

За словами керівництва Kormotech, Литва є другим "домашнім ринком" компанії.

Ростислав Вовк, СЕО та співвласник Kormotech зазначив: «Наш успішний досвід будівництва та роботи в Литві, сприятливі умови у вільній економічній зоні, підтримка Invest Lithuania та наша добре налагоджена мережа партнерів та постачальників і привели нас до рішення розширити підприємство».

Kormotech з 2003 року виробляє харчування для кішок та собак під брендами Optimeal, CLUB 4 PAWS, "Гав!", "Мяу!". Компанія має виробничі потужності в Україні та ЄС.

Читайте також