Українські оператор готелів Ribas Hotels Group та девелопер Креатор-Буд збудують апарт-готель у Катовиці

Українські оператор готелів Ribas Hotels Group та девелопер Креатор-Буд збудують апарт-готель у Катовиці

Тернопільський девелопер “Креатор-Буд” збудує в Катовіце (Польща) апарт-готель WOL.100, а за комплексне управління та сервіс відповідатиме міжнародна керуюча компанія з Одеси – Ribas Hotels Group

Як повідомляється в прес-релізі, апарт-готель WOL.100 із 71 апартаментами з'явиться в центрі Катовиці. Завершення будівельних та ремонтних робіт намічено на 4 квартал 2025 року.

За словами директора з розвитку «Креатор-Буд» Дмитра Струка, WOL.100 – це сучасний апарт-готель, який забезпечує гнучке та мобільне проживання, а туристичний потік, що зростає, залучення бізнесу, розвиток різних галузей промисловості та високий попит на комплекси такого формату роблять готель ідеальним рішенням для міста.

Зазначається, що компанії пропонують інвесторам такі форми інвестування, як викуп всього готелю та інвестування в апартаменти.

Заснований у 2006 році “Креатор-Буд” є вертикально вбудованим холдингом повного циклу, з філіями у Києві, Львові та Тернополі.

Ribas Hotels Group – створена у 2014 році в Одесі міжнародна керуюча компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів.

Читайте також