Український гігант легкої промисловості Текстиль-Контакт купив взуттєву фабрику в Чигирині

Український гігант легкої промисловості Текстиль-Контакт купив взуттєву фабрику в Чигирині

Компанія Текстиль-Контакт купила фабрику в Чигирині та запустила новий напрямок – виробництво взуття

Керуючий партнер ТК-Домашній Текстиль Володимир Марценюк розповів, що компанія придбала взуттєву фабрику у Чигирині потужністю до 20 тис. пар взуття на місяць. Підприємство не працювало під час коронавірусу та війни.

Володимир Марценюк зазначив: «Коли ми його (підприємство у Чигирині) купували, там працювали п'ять осіб – чотири охоронці та двірник. Сьогодні, коли минув місяць, там уже 40 працівників, і ми вже зробили перші 2000 пар взуття. Там досить сучасне італійське обладнання. Зараз поступово розвиваємось, освоюємо виробництво».

Марценюк розповів, що Текстиль-Контакт зважився на новий для себе напрямок через співпрацю зі структурами ООН.

Керуючий партнер ТК-Домашній Текстиль пояснив: " Припустимо, замовляють нашу групу товарів – там є подушка, ковдра, матрац, постільний комплект, рушник. Потім у цей набір почали додавати труси, курточку, штани, термобілизну. А потім і взуття, бо вони не хочуть закуповувати лише домашній текстиль чи лише одяг. Ці набори гуманітарні місії потім передають переселенцям, біженцям, які постраждали в Україні, і велике їм спасибі за це. Вони проводять тендери з великою кількістю учасників, куди приходить багато турків, китайців, поляків, а нам вдається виграти й постачати продукцію. І вони оцінюють ці ризики, обираючи нас навіть перед іноземними постачальниками. Саме тому взуття ".

У планах Текстиль-Контакт збільшити виробництво до 15 тис. пар на місяць та збільшити кількість працівників до щонайменше 100 осіб.

Читайте також