Unilever інвестує €20 млн у нову фабрику в Київській області

Unilever інвестує €20 млн у нову фабрику в Київській області

Будівництво фабрики заплановане наступного року

Британська компанія Unilever анонсувала інвестиції у нове виробництво у Київській області, будівництво якого розпочнеться у 2024 році.

За словами гендиректора Unilever Україна Василя Бовдилова, ця інвестиція свідчить про довгострокову відданість Unilever Україні та її народу, своїм співробітникам, клієнтам та партнерам. Це також спосіб відзначити 30-річча бізнесу Unilever в Україні.

Василь Бовдилов додав, що нове виробництво створить нові робочі місця, збільшить виробничі потужності компанії та насамперед задовольнить потреби українських споживачів у високоякісних продуктах, виготовлених відповідно до принципів сталого розвитку.

Зазначається, що фабрика розрахована на близько 100 працівників і вироблятиме засоби особистої гігієни, шампуні та гелі для душу таких брендів як Dove, Axe, TRESemmé, Clear.

Передбачається, що завод постачатиме товарами переважно український ринок, а також потенційно вироблятиме продукцію для інших ринків Європи.

Unilever, заснована в 1929 році, спеціалізується на виробництві товарів широкого вжитку та продовольства. Компанія стала однією з найбільших у світі у галузі FMCG (побутові товари) із присутністю більш ніж у 190 країнах світу, а також в Україні.

Читайте також