Український криптостартап Kolibrio залучив $2 млн від фонду Jump Crypto та інших

Український криптостартап Kolibrio залучив $2 млн від фонду Jump Crypto та інших

Залучені кошти будуть витрачені на розробку, технологію та підвищення впізнаваності бренду

Стартап Kolibrio, який розробляє автоматизовану систему для ончейн-аукціонів, підняв seed-раунд, лід-інвестором якого виступив фонд Jump Crypto. Крім нього, в раунді взяли участь Delta Blockchain Fund, Everstake Capital та англійські інвестори.

За словами співзасновника проекту Анатолія Паденка, команда мала десятки кіл з інвесторами, але хотілося знайти релевантні фонди, які розбираються в цій галузі і зможуть допомагати експертизою.

Команда стартапу зараз складається з восьми осіб, основна частина яких знаходиться у Києві. Інвестори розуміли, що стартап має військові ризики, але вони не стали основою для прийняття рішення, оскільки інвесторів більше цікавила команда, технології та експертиза.

Засновники Kolibrio – Алекс Старіков та Анатолій Паденко разом працювали в українському криптостартапі Peanut Trade, який будує блокчейн-трейдингові рішення для B2B.

Наразі стартап працює над автоматизованою системою ончейн-аукціонів, яка може монетизувати процес розміщення замовлень на купівлю-продаж криптовалюти.

Стартап планує заробляти на моделі підписки або ж на комісії з кожної транзакції: на даному етапі модель монетизації поки що обговорюється.

Читайте також