Український ШІ-додаток Zeely залучив $1 млн

Український ШІ-додаток Zeely залучив $1 млн

Інвесторами стали українські фонди Vesna.Capital, ZAS Ventures та Angel One Fund, білоруська Imaguru Ventures, а також бізнес-ангели

Стало відомо про те, що український стартап Zeely, який розробляє ШІ-додаток для створення та просування сторінок малого та середнього бізнесу в соціальних мережах, залучив $1 млн seed-інвестицій.

Стартап Zeely заснований українцями Дмитром та Ярославом Самойлюками та Аліною Бондаренко, які раніше потрапили до списку молодих лідерів 30 under 30 у Європі за версією Forbes.

Zeely орієнтовано на користувачів із США, Великобританії, Бразилії та Мексики. Як розповів співзасновник фонду ZAS Ventures Андрій Зінчук, їх понад 8000, а MRR (регулярний щомісячний дохід) продукту становить понад $45 тис., темп зростання — 150% щоквартально.

Серед інвесторів стартапу:

Vesna.Capital, запущений у червні 2022 року засновником «Нової пошти» Володимиром Поперешнюком та В'ячеславом Климовим, а також засновником маркетингової агенції Fedoriv Андрієм Федоровим.

Angel One — ангельський венчурний фонд, що почав роботу в жовтні минулого року, на $1,5 млн.

Отримане фінансування стартап планує інвестувати у реалізацію інтеграції з TikTok та платіжними системами, а також розширення можливостей ШІ.

Читайте також