Український стартап для нотаріусів OneNotary залучив $5 млн

Український стартап для нотаріусів OneNotary залучив $5 млн

Раунд очолила компанія Jackson Square Ventures за участю засновника DocuSign Тома Гонсера, а також існуючих інвесторів DocuSign Ventures, GoodPaper Ventures, Digital Future, The LegalTech Fund та ...

Український стартап OneNotary, який допомагає американським нотаріусам засвідчувати документи онлайн, повідомив про закриття раунду серії A на суму $5 млн і початок партнерства з DocuSign.

На думку обізнаного співрозмовника Forbes Ukraine, з новим фінансуванням оцінка OneNotary зросла до $20-25 млн.

У 2022 році стартап залучив $1,75 млн від низки українських та міжнародних фондів. Тоді середня оцінка такого раунду коливалась у межах $10-15 млн.

Як зазначили у компанії, залучені кошти планується направити на маркетинг та продаж, зміцнення партнерських відносин та подальший розвиток набору OneNotary.

DocuSign та OneNotary уклали офіційне партнерство для інтеграції OneNotary у лінійку нотаріальних рішень DocuSign. Інтеграцію буде запущено на початку цього літа.

На сьогоднішній день продукти та рішення DocuSign використовують понад 1 млн клієнтів та понад 1 млрд користувачів у більш ніж 180 країнах, зокрема, для прискорення процесу ведення бізнесу.

Продукти OneNotary використовують десятки тисяч нотаріусів та клієнтів США.

Читайте також