Український стартап Masthead Data підняв pre-seed раунд на $1,3 млн

Український стартап Masthead Data підняв pre-seed раунд на $1,3 млн

У цьому раунді взяли участь фонди SMOK Ventures, DEPO Ventures, Monochrome, Alchemist Accelerator, а також ангельські інвестори з Snowflake, колишні співробітники Uber, Google та інші

Masthead Data — це стартап, започаткований українцями Юлією та Сергієм Ткачовими. Він розробляє сервіс, який дозволяє бізнесам у режимі реального часу відстежувати помилки та аномалії у великих масивах даних, без доступу до даних клієнта та без збільшення його витрат на хмарні обчислення.

Один із інвесторів, які брали участь у раунді, Борис Муселак, повідомив: «Я познайомився з Юлією на Google For Startups, де вона презентувала свій стартап інвесторам у Варшаві ще в лютому. Ми відразу порозумілися, адже мені була знайома проблема, яку вони вирішують, ще по роботі з Samba TV. Будь-яка компанія, що працює з великими масивами даних, має ту саму проблему: потоки даних порушуються з різних причин. Masthead знаходить такі порушення через аналіз логів, не вимагаючи якихось важких інтеграцій як його конкуренти».

Зараз сервіс працює з Google Cloud, але запускатиметься і для інших провайдерів у найближчі місяці. Він може інтегруватися з Looker, так що користувачі можуть дивитися, як помилки даних впливають на клієнтів і бізнес-операції.

Читайте також