Український стартап-розробник антиРЕБ-рацій Himera Radios залучив $525 тис

Український стартап-розробник антиРЕБ-рацій Himera Radios залучив $525 тис

Інвестиції підуть на нарощування виробництва та прискорення випуску нових якісніших версій продукції

Михайло Рудомінський, співзасновник українського стартапу Himera Radios, який розробляє для ЗСУ стійкі до російського РЕБ рації, повідомив про залучення $525 тис. інвестицій.

За словами співзасновника, зараз у використанні вже понад 2500 рацій Himera.

Інвестиційний раунд було закрито протягом місяця. Серед інвесторів стартапу: Іван Дмитрасевич (United Angels Network), Олександр Ремінний (СЕО та співзасновник UAi Labs), Андрій Самбір (СЕО та засновник Linkup Studio), Наталія Самбі, Євген Гусаров (Network VC, засновник Gusarov Startup Studio), Олексій Фомічов, Андрій Скоропад, французький підприємець Арно Дасьє, United Angels Network.. Були ще охочі взяти участь у раунді, але місць не вистачило.

Himera Radios був заснований у 2022 році Михайлом Рудоминським та Олексієм Олійником. Проєкт переміг у конкурсі стартапів ІТ Arena 2023, який представляє напрямок defense tech і проводиться у партнерстві з командою Startup Depot. Lviv Business Incubator.

HIMERA є універсальною, захищеною системою зв'язку для застосування в цивільних та надзвичайних ситуаціях. Стійка до дії РЕБ.

Читайте також