В Україні стоврили новий інвестиційний фонд Burner

В Україні стоврили новий інвестиційний фонд Burner

Українська продуктова IT-компанія Boosta оголосила про запуск в Україні фонду Burner, який надаватиме SMART-інвестиції діджитал-проектам на всіх стадіях розвитку (Idea, Pre-seed, Seed, Stage A).

На інвестиційному ринку України з'явився новий гравець - фонд Burner, який надає SMART-інвестиції діджитал-проектам на всіх стадіях розвитку (Idea, Pre-seed, Seed, Stage A). Відмінна риса Burner – опція не тільки фінансової підтримки, але й посилення команд-початківців своєю багаторічною експертизою із запуску успішних ІТ-продуктів.

Burner став логічним продовженням та структуризацією інвестиційної діяльності міжнародної IT компанії Boosta. Цей напрямок почав розвиватися у 2017 році, щоб у 2022 році вийти на новий рівень.

Фонд Burner готовий інвестувати до $1 млн на старті з можливістю cash in фінансування до $3 млн протягом 2 років від початку співпраці.

Напрям інвестицій у стартапи почав розвиватися у Boosta з 2017 року. Серед проектів, які вже отримали інвестиції – маркетплейс цифрового дизайну MasterBundles, SEO-агентство SeoProfy, iGaming-компанія AdlerTeam та інші. Загалом з 2017 року було проінвестовано понад 10 проектів.

У які проекти інвестує фонд Burner:

  • діджитал-проекти;
  • орієнтація на ринки країн Західної Європи та Америки обсягом від $300 млн;
  • робота у форматі B2C чи B2C2C.
  • Особливу увагу засновники фонду планують приділяти проектам напрямків iGaming, Crypto, Dating, Finance та Auto.

«Після проведення першої інвестиційної угоди до нас все частіше почали звертатися команди, які потребували ресурсів на запуск нового проекту або виведення вже існуючого на новий рівень. У певний момент ми зрозуміли, що наш досвід та ресурси можуть стати своєрідним трампліном для команд-початківців у виході на нові ринки та ефективного підкорення цілей», – пояснив Дмитро Бондар, співзасновник і радник інвестиційного фонду Burner.

«Ми надаємо не лише фінансові ресурси для розвитку продуктів, але й збагачуємо їх власним досвідом та знаннями. Засновники стартап-ідей можуть дозволити собі повністю зосередитися на бізнес-завданнях, адже Burner у разі потреби звільнить їх від усіх операційних процесів (як рекрутинг, фінанси, адміністративні завдання тощо). А синергія різнобічних експертиз сприяє досягненню небачених раніше результатів», – Ярослав Баклан, співзасновник та Advisor інвестиційного фонду Burner.

Читайте також