Засновник лондонської EuroAtlantic Group інвестував у Cosmolot

Засновник лондонської EuroAtlantic Group інвестував у Cosmolot

Цей додатковий капітал буде використаний для підтримки внутрішнього та зовнішнього розвитку української компанії

Згідно з прес-релізом компанії, засновник лондонської EuroAtlantic Group Арнульф Дамерау інвестував у Cosmolot шляхом збільшення статутного капіталу та став власником значної частки компанії. Деталі угоди не розголошуються.

Компанія Cosmolot стала першою в Україні, яка отримала ліцензію на гральну діяльність, та першою залучила стратегічні іноземні інвестиції.

Арнульф Дамерау заявив: "Як європейський інвестор, я бачу процвітаючу Україну після перемоги в найближчому майбутньому. Мої інтереси як інвестора полягають у зростанні капіталізації компанії Cosmolot та відкритті нових ринків. Саме тому рішення інвестувати кошти в технологічну компанію є логічним та своєчасним".

Це перша з багатьох інвестицій Арнульфа Дамерау, запланованих в Україну, включаючи ІТ, штучний інтелект та програмне забезпечення, а також відновлювані джерела енергії.

Після успішного звільнення Криму Арнульф сподівається завершити проект, від якого був змушений відмовитися у 2013 році: збудувати вітропарк потужністю 300 МВт для забезпечення України зеленою енергією.

Читайте також