Adani Group створює СП у галузі штучного інтелекту з близькосхідним конгломератом IHC

Adani Group створює СП у галузі штучного інтелекту з близькосхідним конгломератом IHC

Adani Global Ltd. та Sirius International Holding Ltd., що належить IHC, володітимуть 49% та 51% відповідно у Sirius Digitech International Ltd

Adani Group, яку очолює Гаутам Адані, створила спільне підприємство з підрозділом Міжнародної холдингової компанії ОАЕ (IHC) для вивчення штучного інтелекту та інших технологій, що свідчить про поглиблення зв'язків між індійським конгломератом та його прихильниками на Близькому Сході.

Adani Global Ltd. і Sirius International Holding Ltd., що належить IHC, володітимуть 49% і 51% відповідно у Sirius Digitech International Ltd., штаб-квартира якої перебуватиме в Абу-Дабі. Обидва партнери матимуть рівне представництво в раді директорів нової організації, яка, крім штучного інтелекту, також вивчатиме Інтернет речей та блокчейн, додали в компанії.

Adani Global є дочірньою компанією, яка перебуває у повній власності провідної компанії Adani Enterprises Ltd., яка має досвід створення нових підприємств у рамках конгломерату з виробництва електроенергії з портів. Метою спільного підприємства є використання можливостей цифровізації Індії вартістю $175 млрд у таких галузях, як Fintech, Healthtech та Greentech.

IHC — це конгломерат вартістю $239 млрд, який очолює радник національної безпеки Об'єднаних Арабських Еміратів шейх Тахнун бен Заїд Аль Нахайян.

Читайте також