Акції австралійської Regal Partners різко зросли на новинах про покупку 50% Taurus SM Holdings

Акції австралійської Regal Partners різко зросли на новинах про покупку 50% Taurus SM Holdings

Угода збільшить активи сіднейської компанії до $5,1 млрд

Акції австралійської Regal Partners зросли більш ніж на 11% після того, як інвестиційний менеджер заявив, що придбає 50% акцій Taurus SM Holdings, внаслідок чого фонди групи під керуванням становитимуть $5,1 млрд.

Очікується, що купівля частки у постачальнику фінансових рішень Taurus розширить можливості Regal Partners у реалізації альтернативних інвестиційних стратегій.

"Приєднання Taurus ще більше підтримує мету Regal Partners стати провідним постачальником альтернативних інвестиційних стратегій в Австралії та Азії", - заявив у своїй заяві генеральний директор Брендан О'Коннор.

Компанія Taurus, заснована в 2006 році, наразі управляє комісійним капіталом у розмірі близько 2,3 млрд австралійських доларів за рахунок фінансування гірничодобувної промисловості, роялті за видобуток корисних копалин та прямих інвестицій.

Regal Partners очікує, що придбання буде завершено на початку листопада цього року, а прибуток на акцію збільшиться у 2024 році.

Крім того, компанія повідомила, що її кошти під управлінням за вересневий квартал становили 5,8 млрд австралійських доларів.

Читайте також