Активи під управлінням BlackRock досягли рекордних $10,6 трлн

Активи під управлінням BlackRock досягли рекордних $10,6 трлн

У другому кварталі BlackRock залучила $51 млрд клієнтських коштів у свої інвестфонди, внаслідок чого найбільший у світі керуючий активами досяг рекордного рівня $10,6 трлн

Інвестори вклали $83 млрд в ETF і $35 млрд в інструменти з фіксованим доходом, йдеться у заяві нью-йоркської компанії BlackRock, опублікованій у понеділок.

«Органічний ріст був зумовлений приватними ринками, активними роздрібними інструментами з фіксованим доходом і потоками у наші ETF, які показали найкращий старт року за всю історію», — заявив генеральний директор BlackRock Ларрі Фінк.

Компанія також мала $30 млрд чистих потоків до фондів управління грошовими коштами та фондів грошового ринку в цей період. Загальні чисті потоки становили $82 млрд.

BlackRock додала близько $2 млрд до свого бізнесу неліквідних альтернатив. Плата за продуктивність зросла на $46 млн у порівнянні з минулим роком, що частково було зумовлено вищою виручкою від ліквідних альтернатив.

 "Стабільні потоки з фіксованим доходом, які BlackRock забезпечила цього кварталу, повинні підвищити впевненість інвесторів у тому, що довгоочікуваний великий поворот у бік фіксованого доходу починає матеріалізуватися", - сказав Кайл Сандерс, старший аналітик Edward Jones, у своїй замітці в понеділок.

Читайте також