Американська телекомунікаційна компанія Frontier продасть зелені облігації на $1 млрд

Американська телекомунікаційна компанія Frontier продасть зелені облігації на $1 млрд

Угода має допомогти перерозподілити доходи компанії

Облігації Frontier Communications Parent Inc., які кваліфікуватимуться як «зелені», будуть забезпечені деякими з її оптоволоконних активів та відповідними контрактами з клієнтами в районі Далласу. Виручені кошти будуть використані для погашення існуючого боргу та загальних корпоративних цілей, включаючи інвестиції в рамках розширення оптоволокна. Компанія може збільшити розмір пропозиції залежно від ринкових умов, як йдеться у повідомленні.

Goldman Sachs & Co. , Barclays Plc та Morgan Stanley структурують продаж облігацій.

Пропозиція облігацій відбувається у міру того, як продаж цінних паперів, забезпечених активами, впав цього року. Згідно з даними, зібраними Bloomberg, випуск ABS у США приблизно на 10% нижчий, ніж у цей же час минулого року.

Frontier подала заяву про банкрутство у квітні 2020 року з планом скоротити понад $10 млрд зі свого боргу $17 млрд за рахунок передачі права власності власникам облігацій. Це було найбільше банкрутство у сфері телекомунікацій із часів WorldCom Inc. 2002 року. Компанія повернулася на ринок, розмістивши сміттєві облігації на $1 млрд 2021 року, прагнучи профінансувати реформу свого бізнесу.

Читайте також