Американська Warburg Pincus придбала контроль над індійською Vistaar Finance

Американська Warburg Pincus придбала контроль над індійською Vistaar Finance

Індійська Vistaar Finance надає забезпечені мікро кредити малим та середнім підприємствам

Глобальна компанія прямих інвестицій Warburg Pincus у понеділок оголосила, що дочірня компанія фондів прямих інвестицій, яку керує Warburg Pincus LLC, уклала остаточні угоди про придбання контрольного пакету акцій індійської NBFC Vistaar Finance.

Угода підлягає схваленню з боку регулюючих органів та деяких інших органів.

Vistaar Finance, заснована Брахманандом Хегде та Рамакрішною Ніштала, управляє активами під управлінням (AUM) на суму понад 2600 крорів рупій з присутністю в 12 штатах та 205 філіями.

Warburg Pincus LLC є глобальним інвестором. Під управлінням компанії знаходяться активи на суму понад $85 млрд. Фірма була заснована в 1966 році, і відтоді Warburg Pincus залучив 21 фонд прямих інвестицій та 2 фонди нерухомості, які інвестували понад $106 млрд у понад 1000 компаній у більш ніж 40 країнах.

Штаб-квартира фірми знаходиться в Нью-Йорку, а офіси - в Амстердамі, Пекіні, Берліні, Гонконгу, Х'юстоні, Лондоні, Люксембурзі, Мумбаї, Маврикії, Сан-Франциско, Сан-Паулу, Шанхаї та Сінгапур.

 "Ми розраховуємо на співпрацю з Warburg Pincus, щоб допомогти реалізувати бачення Vistaar стати каталізатором, що дозволяє сегменту з недостатнім рівнем обслуговування досягти економічної незалежності та соціального благополуччя", - сказав Брахмананд Хегде, виконавчий віце-голова Vistaar Finance.

Читайте також