Аргентинський розробник ПЗ Globant інвестує $1 млрд у розвиток ШІ в Латинській Америці

Аргентинський розробник ПЗ Globant інвестує $1 млрд у розвиток ШІ в Латинській Америці

Компанія планує розвиток своїх операцій із штучним інтелектом у Латинській Америці, майже подвоївши штат співробітників компанії протягом наступних п'яти-шести років

Головний виконавчий директор Globant Мартін Мігоя сказав, що новий центр у Сан-Паулу, орієнтований на штучний інтелект та квантові обчислення, буде в центрі розширення та фінансуватиметься за рахунок власних доходів Globant.

Компанія також планує збільшити кількість своїх співробітників на цілих 20 тис. осіб у Латинській Америці протягом наступних п'яти-шести років, що майже подвоїть існуючу глобальну робочу силу компанії, що становить близько 27 тис. осіб.

"Наш план у Латинській Америці полягає в тому, щоб розширити і зберегти наше лідерство в регіоні", - сказав Мігоя. «Не лише в технологічному секторі, а й у дослідженнях та розробках».

Компанія також працює над покращенням своїх продуктів для розробки програмного забезпечення на основі ШІ, які, за словами Мігоя, забезпечать більш якісні дані. Він також прагне інтегрувати ШІ у свої існуючі партнерські відносини зі спортивними франшизами, у тому числі з іспанською футбольною лігою LaLiga та баскетбольною командою Los Angeles Clippers, перш ніж розширюватись в інших видах спорту.

Читайте також