Багаті індійці за три дні розкупили розкішні апартаменти поблизу Нью-Делі за $865 млн

Багаті індійці за три дні розкупили розкішні апартаменти поблизу Нью-Делі за $865 млн

Найбільший забудовник Індії DLF продав 1113 дорогих резиденцій поблизу столиці Нью-Делі

Найбільший забудовник Індії продав усі пропоновані розкішні апартаменти у проєкті вартістю 72 мільярди рупій ($865 млн) неподалік столиці Нью-Делі, ще до початку будівництва.

DLF Ltd. продала 1113 розкішних резиденцій у Гуруграмі всього за три дні, чверть з яких купили індійці-нерезиденти. Всі квартири з чотирма спальнями та пентхауси були розпродані у семи вежах проєкту DLF Privana South, який займає площу понад 116 акрів у місті-супутнику, де розташовані транснаціональні корпорації, включаючи Google та American Express, повідомив забудовник у заяві про обмін.

Дорогі квартири скуповуються в Індії, оскільки заможні люди витрачають гроші на все: від розкішних автомобілів до дорогих будинків з зростаючим рівнем доходів в одній з найбільших економік світу, що швидко ростуть.

DLF вдалося швидко продати квартири, незважаючи на заходи щодо перешкоджання масовому бронюванню, включаючи обмеження кількості квартир для кожного покупця та збільшення суми бронювання у п'ять разів у порівнянні з галузевим стандартом.

Читайте також