Банки та приватні кредитні компанії профінансують викуп Techem у розмірі €3 млрд

Банки та приватні кредитні компанії профінансують викуп Techem у розмірі €3 млрд

Консорціум на чолі з Partners Group вивчає можливість продажу виробника лічильників Techem у рамках угоди, яка може оцінити бізнес у €8 млрд, включаючи борг

Інвестиційні банки та приватні кредитні компанії працюють над планами щодо надання боргу у розмірі €3 млрд для підтримки потенційного викупу німецької компанії з виробництва лічильників Techem GmbH.

Потенційна угода є новим гучним викупом з використанням позикових коштів, який привернув увагу як приватних кредитних фондів, так і банківських андеррайтерів. Боргове фінансування для потенційних викупів тепер регулярно демонструється обом групам кредиторів, оскільки боргові ринки, що публічно торгуються, залишаються крихкими, оскільки вони приходять до угоди з вищими відсотковими ставками на тлі побоювань економічного спаду.

Компанія Techem, заснована в 1952 році на околиці Франкфурта, виготовляє обладнання для вимірювання споживання води та електроенергії, а також для моніторингу опалення та охолодження. Вона надає свої послуги операторам нерухомості та власникам приватних будинків більш ніж у 20 країнах.

Читайте також