Blackstone надає приватний кредит на $1 млрд компанії у сфері кібербезпеки BeyondTrust

Blackstone надає приватний кредит на $1 млрд компанії у сфері кібербезпеки BeyondTrust

Пакет фінансування BeyondTrust також включає кредит, який компанія отримає в майбутньому, і відновлювану кредитну лінію

За словами людей, знайомих із цією угодою, Blackstone Inc. надала пакет приватного кредиту на суму понад $1 млрд для компанії BeyondTrust, яка займається кібербезпекою.

Фінансування включає кредит у розмірі $880 млн, ціна якого, на думку учасників ринку, є однією з найжорсткіших для американської компанії цього року. Прямі кредитори мають використати сотні мільярдів доларів у той час, коли прибутковість на боргових ринках почала падати, що може призвести до ще більшого зниження прибутковості.

Угода завершилася наприкінці листопада. За словами джерел, пакет фінансування BeyondTrust також включає кредит, який компанія отримає в майбутньому (відомий як борг з відстрочкою погашення), і відновлювану кредитну лінію. Угода рефінансує весь існуючий борг BeyondTrust, а саме терміновий кредит першої застави приблизно на $640 млн та кредит другої застави на суму $242 млн.

Компанія BeyondTrust, раніше відома як Bomgar, спеціалізується на програмному забезпеченні для інтернет-безпеки та віддаленого доступу. Вона належить компанії Francisco Partners.

Читайте також