Британська Tesco купує бренд канцелярських товарів Paperchase

Британська Tesco купує бренд канцелярських товарів Paperchase

Paperchase змушений був передати компанію в управління тимчасової адміністрації через неможливість виплачувати борги за кредитами

Найбільша у Великій Британії група супермаркетів Tesco заявила, що придбала бренд Paperchase і пов'язану з ним інтелектуальну власність після того, як роздрібний продавець канцелярських товарів та подарунків перейшов під управління тимчасової адміністрації, бо так і не зміг укласти угоду щодо порятунку свого бренду.

Проте Tesco не братиме на себе понад 100 магазинів Paperchase у Сполученому Королівстві та Ірландії, що поставить під загрозу близько 820 робочих місць.

"На жаль, незважаючи на комплексний процес продажу, не було отримано жодних життєздатних пропозицій для компанії або її бізнесу та активів", - сказав спільний адміністратор Бегбіс Трейнор.

Буде продовжено торгівельну операцію Paperchase в короткостроковій перспективі, при цьому всі магазини залишаться відкритими і працюватимуть у звичайному режимі.

"Paperchase - дуже улюблений бренд, і ми пишаємося тим, що пропонуємо його в магазинах Tesco по всій Великій Британії", - сказав Ян Маршан, керуючий директор групи товарів для дому та одягу Tesco.

Читайте також