China Mobile купує частку в Huawei Smartphone-Spinoff Honor

China Mobile купує частку в Huawei Smartphone-Spinoff Honor

Материнська компанія China Mobile Ltd. інвестувала в Honor Device, що стало серйозним стимулом для швидкозростаючого бренду смартфонів, виділеного з Huawei Technologies чотири роки тому

China Mobile Communication Co., материнська компанія провідного мобільного оператора країни, інвестувала у компанію з виробництва телефонів, йдеться у заяві Honor. Це знаменує початок альянсу з брендом смартфонів, який займає четверте місце з постачання в Китаї в червневому кварталі.

"Обидві сторони повною мірою скористаються своїми перевагами і спільно нададуть споживачам кращий та інноваційніший досвід", - заявив у п'ятницю представник Honor.

Honor, що базується в Шеньчжені, відокремилася від Huawei Technologies Co. 2020 року, уникнувши торгових санкцій США, які задушили мобільний бізнес більшої компанії.

Нові інвестиції відкривають China Mobile доступ до виробника смартфонів якраз у той момент, коли ринок починає відновлюватися після постковидного спаду. За словами аналітиків Bloomberg Intelligence Марвіна Ло та Кріса Макенштурма, середній дохід на одного мобільного користувача у китайських операторів знижується, зростання числа передплатників незначне, а попит на цифрові послуги сповільнюється.

Читайте також